Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Rebel Rave u zagrebačkom Sirupu

Rebel Rave u zagrebačkom SirupuU petak 07. i subotu 08. 05 2010. u zagrebačkom klubu Sirup gostuje Rebel Rave, europska turneja Crosstown Rebelsa, prestižne londonske izdavačke kuće Damiana Lazarusa.

Kao dio turneje po europskim klubovima, Zagrepčani će imati prilike vidjeti i čuti jednog od najtraženijih house DJ-a današnjice, Setha Troxlera te polovicu kultnog dvojca Peace Division, Clivea Henrya.

Seth Troxler dolazi iz Detroita, kolijeveke plesne glazbe i autoindustrije te predstavlja stjegonošu posljednje generacije vrhunskih glazbenika proizašlih iz ovog grada, iako posljednjih godina sve više obitava u Berlinu, centru svjetske plesne scene, gdje se isprofilirao u jednog od najtraženijih DJ-a današnjice.

Ovaj osebujni mladić velik je obožavatelj kontroverznog glumca Roberta Downeya Jr., kojeg čak naziva svojim najvećim uzorom.

Clive Henry širem je auditorijumu poznat kao polovica kultnog britanskog house dvojca Peace Division, a posljednjih se godina okrenuo samostalnoj DJ karijeri te postao jedan od zaštitnih znakova kluba DC10 na Ibizi i večeri Circo Loco.

S kolegom Justinom Drakeom iz Peace Divisona odrastao je na hip hopu, electru i synth popu, a pripadnici su zlatne genracije DJ-a i producenata koji su formirali britansku house scenu.

Osim gostiju iz Detroita i Londona, u Sirupu će kao podrška nastupiti i Sergej, Arszenik i Renato Mas.

Objavljeno 04.05.2010.

Vremeplov

Peter je bio bolestan od toga što je pop zvijezda, gitarski bog, pa je odlučio da nauči svirati druge instrumente. Među onima koje je izabrao bila je mandolina...
Michael Stipe (R.E.M.)