Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Rubikon danas uživo...

Rubikon danas uživo...Nakon ljetnih nastupa diljem Hrvatske, rock band Rubikon nastavlja s promocijom albuma ”Savjest” - u subotu od 10.30 sati gostovat će u emisiji ”Radna subota” na Drugom programu Hrvatskog radija svirkom uživo. A do kraja godine Rubikon je na mini turneji po zagrebačkoj županiji.

Nakon brojnih ljetnih nastupa po Hrvatskoj na kojima je Rubikon promovirao album prvijenac ”Savjest”, bend će ”prezimiti” uz nastupe u Zagrebačkoj županiji, te gostovanja na radio postajama od kojih je prvi akustični nastup uživo u eteru slušane radio emisije ”Radna subota” na Drugom programu Hrvatskoga radija u terminu od 10.30 - 11.30 sati ove subote, 23. listopada.

”Radnu subotu” Rubikon će provesti uz dinamičan duo emisije, urednika Andru Tomovića i voditelja Franu Ridjana koji očekuju jednako dinamičan nastup, a Rubikoni obećavaju i više: dobru zabavu u subotnje dopodne koju će slušaoci pamtiti.

Za sve one koje gostovanje banda na HR2 potakne na ”ponavljanje gradiva” uz susret s bendom uživo na pravom koncertu, najavljujemo prva dva potvrđena promotivna koncerta jesenske mini turneje: u četvrtak, 4. studenog s velikom zadovoljstvom Rubikon nastupa u novootvorenom rock klubu Hard Place u Šubićevoj 55, a u utorak, 16.11. u nezaobilaznom okupljalištu svih pravih rockera i bikera, Routu 66 u Paromlinskoj 47. Oba u Zagrebu s početkom od 21 sat.

Objavljeno 23.10.2010.

Vremeplov

Što god manje znaš - više vjeruješ.
Bono (U2)