Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Šaban Bajramović se vratio

7 godina od izlaska albuma ”Gypsy Legend”, producent Dragi Šestić po drugi put je uspio vječnog boema i lutalicu zadržati duže vrijeme na jednom mjestu. U studiju ”Neretva” Pavarotti centra u Mostaru snimljen je novi album neprikosnovenog kralja ciganskog vokalnog izražaja. Rezultat predstavljen u čak 14 pjesama najvećim je djelom autorski rad Šabana Bajramovića, dok su se za glazbu pobrinuli iskusni Mostar Sevdah Reunion.

Atmosfera koja neodoljivo podsjeća na najbolje trenutke ”Buena Vista Social Club”, snaga i preciznost najboljeg glasa ciganske pjesme, emocije koja vas neprestano drži zatrpanima čine ovu ploču istinskim remek djelom moderne world music produkcije. Šaban se vratio.

Objavljeno 23.04.2007.

Vremeplov

Volim ”male” ljude i smatram da nikada ne treba ljude razlikovati prema tome tko što radi. Jednom sam se usred noći našao na pljusku sam s neispravnim autom. I odjednom su se stvorili djelatnici riječke Čistoće i pomogli mi odgurati auto. Nemojte nikada razlikovati ljude s obzirom na znanje ili titulu jer svi smo mi - samo ljudi.
Ljubo Kostić, riječki odvjetnik