Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Samostalni koncert Kinokluba

Samostalni koncert KinoklubaJoš je sedam dana dijeli nas od prvog velikog samostalnog koncerta Kinokluba, 15.10.2010. (petak) u zagrebačkoj Jabuci, s početkom u 22 sata.

Da je Kinoklub u pet mjeseci od izlaska prvog studijskog albuma ”Ajmo klinci” postao bend o kojem se naveliko priča svjedoči i njihov prvi videospot ”Za nju” koji na Youtube-u ima gotovo pola milijuna pregleda. Takva gledanost pjesmi i videospotu ”Za nju” priskrbila je naslov ljetnog megahita.

Dobro uštimana četvorka, pjevač Luka Tomaš, gitarist Damjan Spajić, basist Tomislav Šušak i bubnjar Dinko Sinovčić, u Jabuci će svirati cijeli novi album, odnosno pjesme ”Za nju”, ”Vrati se u Zagreb”, ”Nisam lud”, ”Prvi semestar” i ostale. Cijena ulaznice je 25 kuna.

Redatelj prvog spota ”Za nju” Mario Mlakar prihvatio se i režije video uratka za drugi singl ”Vrati se u Zagreb” o čijoj ćemo vas skoroj premijeri pravovremeno obavijestiti.

”Ono što je najvažnije za grupu Kinoklub jest činjenica da su njih četvorica stari između 22 i 24 godine te da obiluju takvom količinom pozitivne energije da ih se može toplo preporučiti kao lijek za podizanje raspoloženja.” (Dubravko Jagatić/tportal)

”Pjevač Luka Tomaš i bubnjar Dinko Sinovčić sjetili su se da bi bilo super osnovati grupu koja će zvučati pop-punk američki, ali da pjesme pjevaju na hrvatskom. Pozvali su gitarista Damjana Spajića i basista Tomislava Šuška, jer svi su se poznavali iz gimnazija u Križanićevoj i svi su već bili svirali u nekom od zagrebačkih bendova...” (Goran Penić/Jutarnji list)

Album Kinokluba potražite u svim CD shopovima ili na www.cedeterija.hr.

Objavljeno 08.10.2010.

Vremeplov

Da li sam bio kod psihijatra? Ne, mada sam siguran da me smatraju zanimljivim slučajem. Kad god ih slučajno sretnem postavljaju mi mnoga pitanja.

Neil Young