Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Samostalni koncert Kinokluba

Samostalni koncert KinoklubaJoš je sedam dana dijeli nas od prvog velikog samostalnog koncerta Kinokluba, 15.10.2010. (petak) u zagrebačkoj Jabuci, s početkom u 22 sata.

Da je Kinoklub u pet mjeseci od izlaska prvog studijskog albuma ”Ajmo klinci” postao bend o kojem se naveliko priča svjedoči i njihov prvi videospot ”Za nju” koji na Youtube-u ima gotovo pola milijuna pregleda. Takva gledanost pjesmi i videospotu ”Za nju” priskrbila je naslov ljetnog megahita.

Dobro uštimana četvorka, pjevač Luka Tomaš, gitarist Damjan Spajić, basist Tomislav Šušak i bubnjar Dinko Sinovčić, u Jabuci će svirati cijeli novi album, odnosno pjesme ”Za nju”, ”Vrati se u Zagreb”, ”Nisam lud”, ”Prvi semestar” i ostale. Cijena ulaznice je 25 kuna.

Redatelj prvog spota ”Za nju” Mario Mlakar prihvatio se i režije video uratka za drugi singl ”Vrati se u Zagreb” o čijoj ćemo vas skoroj premijeri pravovremeno obavijestiti.

”Ono što je najvažnije za grupu Kinoklub jest činjenica da su njih četvorica stari između 22 i 24 godine te da obiluju takvom količinom pozitivne energije da ih se može toplo preporučiti kao lijek za podizanje raspoloženja.” (Dubravko Jagatić/tportal)

”Pjevač Luka Tomaš i bubnjar Dinko Sinovčić sjetili su se da bi bilo super osnovati grupu koja će zvučati pop-punk američki, ali da pjesme pjevaju na hrvatskom. Pozvali su gitarista Damjana Spajića i basista Tomislava Šuška, jer svi su se poznavali iz gimnazija u Križanićevoj i svi su već bili svirali u nekom od zagrebačkih bendova...” (Goran Penić/Jutarnji list)

Album Kinokluba potražite u svim CD shopovima ili na www.cedeterija.hr.

Objavljeno 08.10.2010.

Vremeplov

Ne mislim da uspjeh iznenada dođe i da je čovjek onda sretan. Nije tako. Ako ljudi to misle, jako će se razočarati.
Michael Hutchence (INXS)