Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Sretni ponedjeljci za sretan ponedjeljak InMusic festivala

Popisu izvođača na VIP INmusic festivalu, koji se 27. i 28. kolovoza održava na zagrebačkom Jarunu, prirodani su i legendarni Happy Mondays.
Nakon punih 14 godina ove godine objavili su novi album ”Uncle Dysfunktional” nakon kojeg je odmah uslijedila turneja koju obilježavaju nastupi na kojima Happy Mondays izvode niz svojih pjesama. Bit će to njihovo prvo studijsko izdanje još od 1992. godine, a stvorila ga je originalna postava u kojoj se ponovo nalaze Shaun Ryder, Gaz Whelan i Bez. Vodeći predstavnici Manchesterske scene s kraja ’80. i prve polovice ’90. godina prošlog stoljeća predvođeni osebujnim Shaunom Ryderom ovaj put, prema dijelu glazbenih kritičara koji su već preslušali album – zvuči kao u najboljim danima. Da sve to nije uobičajena marketinška najava, govori podatak da je od šest (britanskih) glazbenih kritičara koji su čuli album – pet bilo oduševljeno, te dalo već spomenuti komentar, dok je samo jedan od njih album ocijenio kao ’prosječan’. Prvi singl je pjesma ’Jelly Bean’.
Tako će nastupiti i na Vip INmusic festivalu, naravno u ponedjeljak, prvog dana festivala.

Objavljeno 13.08.2007.

Vremeplov

U jednom smo razdoblju nastupali bez predaha, nismo znali odbiti ponude. Takav ritam potpuno me istrošio. U jednom trenutku počela sam zijevati na pozornici, nisam se ni šminkala, s pozornice sam gledala televiziju, koja se uvijek nalazi u nekom kutu kluba... Time sam omalovažavala i sebe i publiku, i jednog sam dana shvatila da s tim moram prestati.
Jadranka Ivaniš Yaya (Jinx)