Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Što su to uradili dečki iz Linkin Parka

14 mjeseci provedenih u ”zloglasnom” Mansion @ Laurel Canyon studiju producenta Rick Rubina (R.H.C.P., U2, S.O.A.D., Beastie Boys, Run DMC, Johnny Cash...) i više od 100 snimljenih demo pjesama uloženo je u novi album popularne svjetske nu-metal grupe Linkin Park.

Kritičari koji su imali priliku čuti djelove albuma opisuju ga kao najbolje i najvažnije djelo benda od njihovog osnivanja. Članovi banda govore o usavršavanju i nadgradnji zvuka kroz instrumentarij do sad neupotrebljavan na prethodnim albumima. Poducent Rubin tvrdi da su momci ”stvarno pronašli sebe u novom zvuku, koji više ne zvuči samo kao rap-metal nego uključuje snažnije kompozicije i progresivne elemente”.

Za milijune fanova širom svijeta otvoren je LPTV na www.linkinpark.com. Početkom travnja i kod nas će se zavrtiti prvi single ”What I’ve Done” i olakšati vam iščekivanje novoga albuma čiji je izlazak predviđen za 14. svibnja.

Objavljeno 19.03.2007.

Vremeplov

Ne postoji nikakav recept za uspjeh u glazbi. Sjećam se dosta bendova koji su mislili da će ako budu vrhunski svirali nešto i napraviti na sceni. Zatvarali su se u garaže i bjesomučno radili svaki dan probe. Mi to nismo radili. Dođemo na probu, pa ako nam se ne da svirati odemo na pivu. Mislim da je najvažnija zdrava atmosfera u bendu...
Mladen Subošić Suba (Hladno pivo)