Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Tko su to Vincent Vincent And The Villains?

Najnovija glazbena atrakcija sa britanskih otoka, miljenici kritike i publike - Vincent Vincent And The Villains objavili su svoj majstorski debi album ’’Gospel Bombs’’. Dugoočekivano izdanje izlazi na veliko olakšanje sve veće legije obožavatelja koji su ga strpljivo iščekivali gotovo religiozno pohađajući njihove ’ozloglašene’ svirke i skupljali limitirana indie izdanja posljednjih nekoliko godina.

Vincent Vincent And The Villains su pravi dašak svježine na svjetskoj glazbenoj sceni i pravi izazov za sve one koji ovaj bend tek moraju otkriti. Glazba benda u sebi ujedinjuje najbolje iz najplodnijih dekada rock and roll povijesti od 50-tih do 80-tih, no njihovu glazbu nitko neće opisati kao retro, jer Vincent i momci stvaraju jedinstven i autentičan zvuk, ukalupljen u 2-3 minutne hitove, koji će vas natjerati na ples. Ujedinjeni u ljubavi prema britanskom rock’n’rollu, članovi benda; Vincent, Alex, Tom i Will nakon četiri godine zajedničke povijesti uspjeli su snimiti ’’Gospel Bombs’’ koji na krilima hita ’On My Own’ odlično plovi vrhovima top lista.

Pred nama je album, odlučan u svom opiranju rasprostranjenim trendovima koji će uskoro nestati i biti zaboravljeni. Dvanaest vrlo različitih pop pjesama ujedinjenih na jednoj rock’n’roll ploči. ’’Album je nastajao četiri godine, pa sada imamo osjećaj kao da smo objavili vlastiti ’’Greatest Hits’’! Sve oko sebe izludio sam u želji da bude potpuno savršen. Ali on to nije, ne postoji savršeni album, no ja sam u potpunosti zadovoljan zato što je to briljantan album. A vjerujte, mene je teško zadovoljiti’’ tvrdi Vincent. Poslušajte ’’Gospel Bombs’’. U rukama imamo album koji ćete, nadamo se, slušati još dugo godina. Zapravo, prilično smo sigurni da hoćete... - zaključuje on.

Objavljeno 27.03.2008.

Vremeplov

Što pokreće velika djela? Taština.
Janko Polić Kamov