Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Uskoro počinje Labinmusic festival

Uskoro počinje Labinmusic festival Labinmusic festival u svojoj drugoj godini postojanja trajati će se tjedan dana, od 11. lipnja do 19. lipnja. Festival započinje u četvrtak 11. lipnja besplatnim koncertom na novoj atraktivnoj lokaciji amfiteatra u gornjem Labinu, kada će se predstaviti mladi pop-rock glazbenici iz Istre.

U utorak 15. lipnja starta glazbena radionica koja će trajati tri dana. Polaznici radionice moći će naučiti proces od snimanja glazbe, načina obrade, pa do izdavanja vlastitog proizvoda na nekom od medija. Kotizacija je 150 kuna, a u cijenu je uključena tri dana teorijske i praktične nastave i majica Labinmusic festivala.

Glavni događaj festivala je veliki koncert u subotu 19. lipnja u starom gradu a nastupiti će renomirana imena hrvatske rock scene: Rundek Cargo Trio, Pips Chips & Videoclips, Urban & 4 i TBF, dok će kao predgrupe nastupiti The Crossroads i Rockline.

’Antirecesijska’ cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 99,99 kuna, a svi će na ulazu moći pronaći štand s poklonima iznenađenja po cijeni od 1 lipe.

Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mjestima Tiketproa ili u Dallas Music Shopu Rijeka, Centar CD Shopu Pula, Link Rovinj, poslovnicama Kompasa.

Objavljeno 09.06.2010.

Vremeplov

Opraštanje je igla koja zna kako popraviti.
Jewel