Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Uskoro stiže album ”Summon The Waves”

Uskoro stiže album ”Summon The Waves”Skupina Stonebride završava s radom na albumu. Materijal sniman u Kramasonik studiju nazvan ’’Summon The Waves’’ ugledati će svijetlo dana krajem travnja 2010.
Ovaj zagrebački kvartet svoj drugi službeni uradak izdati će preko njemačke nezavisne diskografske kuće Setalight Records iz Berlina.

Album će prvo biti izdan na CD-u a koji mjesec kasnije doživjeti će i vinilnu reinkarnaciju. Povodom ovog izdanja bend odlazi na jednomjesečnu europsku turneju gdje će nove pjesme predstaviti širokoj publici.

Sama turneja nosi naziv ’’Bend The Horizon’’ i obuhvatiti će nastupe u Makedoniji, Grčkoj, Italiji, Švicarskoj, Francuskoj, Njemačkoj, Danskoj, Švedskoj, Norveškoj, Austriji, Slovačkoj i Hrvatskoj. Tokom ljeta bend će se opet otisnuti na cestu put Europe te nastupiti na par festivala uz pokoju klupsku svirku.

Album ”Summon The Waves” predstavlja prekretnicu i par stepenica naprijed u razvoju benda. Pošto je uvijek teško glazbu trpati u ladice recimo da se ovdje radi o kombinaciji ’’teškog blues zvuka, ambijetalnog trance Rock-a, alternative, psihodelije i laganih space dijelova sa melodioznim vokalima’’.

U trajanju od skoro sat vremena , ove će vas pjesme inspirirati,odvesti na vožnju kroz vlastitu svijest, natjerati da se prepustite osjećajima te duboko pogledate u svoju dušu i svijet oko sebe. Teret modernog života nikada nije bio teži i Stonebride je tu da ga podijeli sa vama.

Popis pjesama:

1. The phoenix
2. Shadows like snakes
3. Crimson tongue
4. Mute heart rivers
5. Moonrider
6. Silver ship

Objavljeno 23.03.2010.

Povezani članci

Vremeplov

Ako je glazba hrana ljubavi, svirajte. Dajte mi da priđem...
William Shakespeare