Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Velik uspjeh za The Orange Strips

Vijest o kojoj se već neko vrijeme šuška u glazbenim krugovima, napokon je dobila i svoju službenu potvrdu. Prvi album grupe The Orange Strips, radnog naziva „Follow LP“, ove će se jeseni u prodaji pojaviti u izdanju „Timeline Records Inc.“ etikete iz New Yorka (SAD), koja djeluje kao podružnica izdavačkog giganta „Sony-BMG“.

Putem Timelinea album će putem on-line prodaje u cijelom svijetu biti dostupan od sredine jeseni 2007., a u trgovinama diljem SAD-a i Kanade od početka 2008. godine. Službeno potpisivanje ugovora zakazano je početkom prosinca, između dva nastupa u Londonu, koje će The Orange Strips odraditi u sklopu svoje druge britanske turneje.

Album će za područje Hrvatske i Slovenije također izaći tijekom ove jeseni, a kome će pripasti pravo distribucije na ovim prostorima, te koji će biti službeni datum izlaska albuma, znat će se uskoro.

Potpisivanje za Timeline Records Stripsima otvara i mnoga vrata koja su do sada bila zatvorena, pa ih tako u drugoj polovici 2008. godine sa svrhom promocije debitantskog albuma, očekuje i opsežnija turneja po sjeveroistočnoj obali SAD-a.

Iako ih samo tjedni dijele od prelaska sa demo statusa na sljedeću stepenicu, Stripsi će odraditi sve prije dogovorene nastupe, pa ih se tako u sljedećih mjesec dana može vidjeti u Hrvatskoj, Sloveniji i Austriji, u ovim gradovima:
13.10.2007. – Asperhofen (Austrija) – “Enter The Fifty”
16.10.2007. – Zagreb (Hrvatska) – „Sax“
19.10.2007. – Kendl (Austrija) – “Lochness Live Music Club”
20.10.2007. – Ljubljana (Slovenija) – „Menza / AKC Metelkova Mesto“
02.11.2007. – Zagreb (Hrvatska) – „Rock Club Time“

Britansko-belgijski dio promotivne turneje benda započinje 7.12. u Kortrijku u Belgiji, slijede britanski nastupi u Brightonu, Londonu (dva nastupa), Liverpoolu (gdje Stripsi već drugi put nastupaju u proslavljenom „The Cavern Clubu“) i Manchesteru, a turneja završava 15.12. nastupom u Folkestoneu.

Objavljeno 09.10.2007.

Vremeplov

Ustvari počeo sam se baviti fotografijom na prilično atipičan način. Nisam startao kao većina drugih dečki na putu do umjetničkog fotografa radom po novinama, pogotovo omladinskim. Ja sam odmah krenuo sa izložbama fotografija.
Rino Gropuzzo, riječki fotograf