Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Velik uspjeh za The Orange Strips

Vijest o kojoj se već neko vrijeme šuška u glazbenim krugovima, napokon je dobila i svoju službenu potvrdu. Prvi album grupe The Orange Strips, radnog naziva „Follow LP“, ove će se jeseni u prodaji pojaviti u izdanju „Timeline Records Inc.“ etikete iz New Yorka (SAD), koja djeluje kao podružnica izdavačkog giganta „Sony-BMG“.

Putem Timelinea album će putem on-line prodaje u cijelom svijetu biti dostupan od sredine jeseni 2007., a u trgovinama diljem SAD-a i Kanade od početka 2008. godine. Službeno potpisivanje ugovora zakazano je početkom prosinca, između dva nastupa u Londonu, koje će The Orange Strips odraditi u sklopu svoje druge britanske turneje.

Album će za područje Hrvatske i Slovenije također izaći tijekom ove jeseni, a kome će pripasti pravo distribucije na ovim prostorima, te koji će biti službeni datum izlaska albuma, znat će se uskoro.

Potpisivanje za Timeline Records Stripsima otvara i mnoga vrata koja su do sada bila zatvorena, pa ih tako u drugoj polovici 2008. godine sa svrhom promocije debitantskog albuma, očekuje i opsežnija turneja po sjeveroistočnoj obali SAD-a.

Iako ih samo tjedni dijele od prelaska sa demo statusa na sljedeću stepenicu, Stripsi će odraditi sve prije dogovorene nastupe, pa ih se tako u sljedećih mjesec dana može vidjeti u Hrvatskoj, Sloveniji i Austriji, u ovim gradovima:
13.10.2007. – Asperhofen (Austrija) – “Enter The Fifty”
16.10.2007. – Zagreb (Hrvatska) – „Sax“
19.10.2007. – Kendl (Austrija) – “Lochness Live Music Club”
20.10.2007. – Ljubljana (Slovenija) – „Menza / AKC Metelkova Mesto“
02.11.2007. – Zagreb (Hrvatska) – „Rock Club Time“

Britansko-belgijski dio promotivne turneje benda započinje 7.12. u Kortrijku u Belgiji, slijede britanski nastupi u Brightonu, Londonu (dva nastupa), Liverpoolu (gdje Stripsi već drugi put nastupaju u proslavljenom „The Cavern Clubu“) i Manchesteru, a turneja završava 15.12. nastupom u Folkestoneu.

Objavljeno 09.10.2007.

Vremeplov

Mislim da je izvođaču najgore ostati bez dobrog autora - kao, doduše, i obratno.
Đana Šegon