Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

VIDEO: Vaya Con Dios @ Umag

VIDEO: Vaya Con Dios @ UmagLegendarna belgijska grupa Vaya Con Dios, nakon iznimno uspješnih i rasprodanih koncerata održanih prije tri godine tri dana za redom u KD Vatroslava Lisinskog vraćaju se hrvatskoj publici i to koncertima koji će se održati 15.06 u KD V.Lisinskog u Zagrebu, 20.06. u Spaladium Areni u Splitu i 11.08. na ATP stadionu u Umagu.

Vaya Con Dios je belgijski glazbeni sastav koji su 1986. osnovali Dani Klein, Dirk Schoufs, i Willy Lambregt (kojeg je kasnije zamijenio Jean-Michel Gielen).
Međunarodni uspjeh su ostvarili hitovima poput ”Just a Friend of Mine”, ”What’s a Woman?”, ”Nah Neh Nah”, ”Don’t Cry for Louie”, ”Puerto Rico”, ”Heading for a Fall”, ”Johnny” i ”Don’t Break My Heart”.

Vrhunac svoje slave doživjeli su krajem osamdesetih debitantskim albumom ”Vaya Con Dios”, nakon kojeg slijede još šest albuma, najnoviji objavljen 2009. godine pod nazivom ”Comme on est venu“.

Koncert Vaya Con Dios će se održati 11.08.2010. na ATP stadionu u Umagu.
Cijene ulaznica su: 160 kn parter stajanje, 180 kn tribina, 220 kn vip parter

Također podsjećamo sve da će se koncert Vaya Con Dios održati i u Zagrebu, 15.06. te u Splitu, 20.6. u Spaladium Areni. Cijene ulaznica - Zagreb: 270 / 250 / 290 kn. Split: 180 / 200 / 220 kn

Vaya con dios - Don’t cry for Louie

Objavljeno 30.04.2010.

Vremeplov

Grci uopšte ne priznaju da postojimo, Bugari kažu da smo Bugari, Srbi ne priznaju crkvu... Čuvanje tradicionalne glazbe je čuvanje našeg makedonskog identiteta. Na primer, najpopularniji Makedonac zadnjih 50 godina je Toše Proeski, opet muzičar.
Gorazd Čapovski (Mizar)