Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Za početak 2008. dobivamo novi 1 Giant Leap

1 Giant Leap najavljuju povratak s novim albumom. Britanski glazbeni projekt, kojeg su stvorili Jamie Catto, nekadašnji član i osnivač Faithlessa te njegov kolega Duncan Bridgeman, sa svojim su debitanskim izdanjem 2002. godine osvojili vrhove top lista i dvije nominacije za Grammy, a najpoznatiji su po hit singlu ’My Culture, napravljenom u suradnji s Robbiem Williamsom i Maxi Jazzom iz Faithlessa.

Za početak 2008. Catto i Bridgeman pripremaju film, TV show, DVD i potpuno novi album s 16 novih pjesama. Album, koji će nositi naziv ’What About Me’, ponovno je ispunjen vokalnim gostima, među kojima se istiću Daniel Lanois, K.D. Lang i Michael Stipe, koji zajedno s afričkom glazbenicom Alutom Continuom gostuje u pjesmi ’I Have Seen Trouble’. Ta će pjesma najvjerojatnije biti i prvi najavni singl, no za njegov izlazak, kao i izlazak albuma ’What About Me’, trebat će ipak pričekati nadolazeću godinu.

Objavljeno 10.09.2007.

Vremeplov

Kad kažem ”Ri-rock”, ne mislim samo na glazbeni izričaj riječke scene osamdesetih (Termiti, Paraf, Let 2-3, Laufer, Grad, Grč, Fit... ), nego i na sve ono što je tomu prethodilo, išlo uz to i slijedilo. Mislim na hrpu jednokratnih bandova koji su vježbali u garažama i šupama od Kraljevice do Mošćenićke Drage i opijali se jeftinim vinom na nekom od lokalnih ”jogova”, mislim također na večernja okupljanja na Kontu i život oko Palacha. Mislim na iskrene i naivne mladenačke snove o demo-snimkama, albumima, samostalnim koncertima, svjetskim turnejama.
Bekim Sejranović, književnik