Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Zabranjeno pušenje će vam nešto dati

„Hodi da ti čiko nešto da“ je 8. studijski album grupe Zabranjeno pušenje. To je i drugi dupli album u karijeri grupe. Prvi je bio „Dok čekaš sabah sa Šejtanom“ po mnogim kritičarima najbolji album grupe ikad. Po prvim reakcijama ljudi koji su preslušali „Čiku“ čini se da bi se taj stav mogao promijeniti. Novi dvostruki studijski album grupe Zabranjeno pušenje krajem ožujka bit će objavljen i u Hrvatskoj - u prodaji će biti po cijeni nešto nižoj od 45 kuna.

Album se, znači, sastoji od 2 CD-a. Prvi CD ima naziv „Se kličem Mujo“, a drugi „Se kličem Suljo“. Uz 19 novih pjesama na albumu se nalaze i dvije multimedije (na svakom CD-u jedna) s velikom količinom fotografija, spotova, tekstovima, biografijom grupe i članova grupe. Tu je i knjižica od 20 stranica s tekstovima, rječnikom manje poznatih riječi i izgovora, fotografijama... Najavni singl je pjesma „Dobro dvorište“.

Objavljeno 26.02.2007.

Vremeplov

Zapravo sam totalni frik za čitanje, za glazbu i za filmove. Imam veliku kolekciju filmova zato što nemam televiziju već godinama. Ne želim gledati televiziju i čitati neke novine. Jako sam postala izbirljiva i stroga u odabiru. To je neki moj vlastiti ”pokret otpora”.
Nikolina Deranja, novinarka i voditeljica (Radio Rijeka)