Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Zatvara se popularni hrvatski klub Močvara

Na konferenciji za medije održanoj u Zagrebu 11. ožujka Udruženje za razvoj kulture ”URK” obznanilo je i obrazložilo javnosti svoju odluku o zatvaranju kluba Močvara. Odbijanje grada Zagreba da konačno potpiše ugovor o korištenju prostora u kojem klub djeluje te netočno i zlonamjerno izvješće Povjerenstva za kontrolu prostora u vlasništvu grada Zagreba, stvorili su neizdrživu situaciju te uvjete u kojima je nemoguće nastaviti s radom. Svi programi održat će se kao što je i najavljeno, a klub se zatvara u nedjelju, 11. svibnja.

Usprkos njihovim kontinuiranim nastojanjima da se problemi riješe, nuđenju konkretnih rješenja i pokušajima uspostave partnerskih odnosa, nailazili su, kako kažu, jedino na ignoriranje, opstrukciju i lažna obećanja od strane Grada Zagreba.

Preostale dane Močvara će iskoristiti radeći ono što najbolje zna, a to je organiziranje raznih kulturnih događanja i na taj će se način oprostiti od svoje publike. Od programa u tom periodu izdvojaju koncerte izvođača kao što su Einstürzende Neubauten, Arsen Dedić, Hladno Pivo, TBF, Shellac te devetodnevnu proslavu 9. rođendana Močvare. Posljednji događaj u Močvari održat će se u nedjelju 11. svibnja 2008. kada će nastupiti grupa Let 3.

Kompletnu izjavu URK-a povodom zatvaranja kluba možete pročitati na http://www.mochvara.hr/izjave/izjava_zatvaranje.pdf.

Objavljeno 11.03.2008.

Vremeplov

Sve što mogu je biti ja, tko god to bio...
Bob Dylan