Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

BODUL 13

Svoju je riječku premijeru, nakon nekoliko projekcija u Križevcima i Čakovcu te na Krku, ovih dana doživio prvi hrvatski amaterski ”otočni” horor, poznatiji kao ”Bodul 13”. Iza njegova nastanka, negdje sredinom ove godine, kriju se članovi riječke udruge Spirit i krčke udruge Maslina, a rezultat njihova rada, pretočen u 45-minutni uradak, odličan je dokaz da se može snimiti relativno suvisao film uz nevjerojatnih 3 tisuće kuna budžeta i tek uz pomoć male digitalne kamere.
Kao doprinos razlaganju svoje velike krčke ”misterije” autori se, možda s ironijom, a možda i ne, poigravaju i s ”neobičnim nestankom turista”, potkrepljujući to poraznom turističkom statistikom te s »crnom rupom« na krčkoj prometnici gdje brojne prometne nesreće sa smrtnim ishodima objašnjavaju ukazanjem svog filmskog duha.
”Bodulu 13” tek predstoji još projekcija diljem Hrvatske, koje će najvjerojatnije biti realizirane uz pomoć mreže klubova i udruga »Clubture, zanimljivo je da su iz nekih udruga u pojedinim hrvatskim gradovima pokazali interes da nešto slično naprave i na svom području.

Objavljeno 21.10.2005.

Vremeplov

Važnost riječkih bendova bila je prije svega njihov značaj u Rijeci odnosno tadašnjoj socijalističkoj i samoupravnoj Jugoslaviji. Krajem sedamdesetih, u vrijeme punka, rad primjerice Parafa i Termita ili ljubljanskih Pankrta zasigurno bi bio zapažen i u Londonu, jer su to bili odlični bendovi u tom žanru.
Goran Lisica Fox, riječki glazbeni promotor