Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Bogato dvostruko DVD izdanje Putokaza

Nakon ”Helleye”, ”Tararajčice” i ”Androide” sada smo iz kreativne radionice Putokaza dobili ”Stroj.22.2.22”. Neobični naziv ”Stroj 22.2.22.” upućuje na najavljeni dvostruki DVD koji izlazi na svjetlo dana 22. veljače, značajan datum u kolektivnoj biografiji Putokaza. Upravo na taj dan oni slave 22 godine postojanja zbora koji je obilježio život brojnih riječkih glazbenika.

Najnoviji uradak Putokaza, donosi čak dva DVD diska. Prvi, pod nazivom ”Androida live”, video je zapis koncertnog happeninga koji se održao u sklopu manifestacije Riječke ljetne noći na gradskim stubama uz hotel Bonavia, gdje su kao gosti zbora nastupili Damir Urban, Massimo Savić, dirigent Alan Bjelinski, članovi orkestra HNK Ivana pl. Zajca, DJ Bizzare, Break dance club Renegades i Underground Sky. Drugi disk pruža video rekapitulaciju dvadeset i dvije godine postojanja zbora koji je osnovan daleke 22. veljače 1984.godine. Izdavač je Aquarius records.

Objavljeno 07.02.2006.

Vremeplov

Moram imati vremena za vježbanje, za skladanje, i vremena za sebe. Također moram naći vremena za život... Nije to tako lako, brate. Ali pokušavam pronaći sreću, i biti sretan iznutra, jer je to veoma važno.
Tommy Emmanuel