Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

BOMBASTIČNI SINGL LETA3 JE VANI

Posljednje novosti stižu iz tabora Leta3. Mjesec dana uoči izlaska najočekivanijeg domaćeg albuma godine ”Bombardiranje Srbije i Čačka” u prodaju je pušten CD singl grupe Let3 ”Rado ide Srbin u vojnike (Pička)”. Pjesma je od samog početka izazvala je velike kontroverze kako kod nas, tako i u susjednoj Srbiji i Crnoj Gori čemu je zasigurno pomogao i poznati videospot s budgetom od 827 kuna.

Singl izdanje zasigurno predstavlja collector’s item zato što, osim naslovne, sadrži još tri pjesme ”Kurcem u čelo” (već najavljen kao nacionalni koncertni favorit), ”Achtung, Achtung” i ”Ćelom u kurac” spomenuti videospot i galeriju ekskluzivnih fotografija. Također, objava CD single predstavlja još jedan kuriozitet na našoj rock sceni na kojoj se singlovi u pravilu ne objavljuju. Grupa Let3 ovime na svojevrstan način najavljuje album o kojem cijela regija priča već mjesecima.

Objavljeno 02.11.2005.

Vremeplov

Smatrali smo da to što sviramo, izlazi iz nas nije umjetno i namješteno. Mislim da je tu ta esencija, srž toga sto se sad naziva RiRock. Vjera da si dobar i poseban - da si iz Rijeke.
Miro Tešević (Fit/Cyberfit), intervju za RiRock.com