Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Chaggo najbolji među DJ-evima KRIK-a

Chaggo najbolji među DJ-evima KRIK-aNatjecanjem 11 mladih još neafirmiranih DJ-a održanog preksinoć u klubu Palach nastavio se festival Kreativnost Riječke kulture – KRIK 3 koji promovira nove nade iz raznih grana umjetnosti.

Ovogodišnji pobjednik, 24-godišnji Joško Bakota iz grada Raba ili DJ Chaggo koji je s hard-techno setovima osvojio 400 kuna i pravo nastupa u opatijskoj diskoteci Seven. Drugo mjesto probio je najmlađi natjecatelj, 16-godišnji DJ Cepo, a treće mjesto DJ Element.

Na samom početku večeri, okupljene su zagrijali afirmirani DJ Okmanov i DJ Mystic da bi potom natjecatelji iz Rijeke, Matulja, Raba i iz Istre redom pokazali svoje umijeće – pojedinačno i u parovima. Ipak, posjetitelji su u Palach počeli pristizati tek oko 22 sata, a ulaznice su te večeri imale ulogu ocjenjivačkog listića.

Osim publike, stručnu ocjenu dao je i žiri koji su činili DJ-evi Ogi, Pacco, Wan, Rudy B, Dion, Sven Nalis te predstavnici portala elektroničke glazbe Jacbri.com. Pred kraj večeri prošlogodišnji pobjednik DJ Pille zabavljao je prisutne do trenutka proglašenja pobjednika.

Novi list

Objavljeno 05.10.2008.

Vremeplov

Odrastanje u društvu punom nesigurnosti, gdje snaga države počiva na strahu i gdje je prisutna neka vrsta institucionaliziranog terorizma, dalo mi je zanimljive nazore. Osjećam potrebu preispitati sve događaje i dublje promatrati likove, za razliku od ljudi koji su odrastali u sigurnijem okruženju.
Alexandar Balanescu (Balanescu Quartet)