Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dvodnevni Moonlee Juice festival u Rijeci

“Moonlee Juice” je dvodnevni klupski glazbeni festival koja će se održati 28. i 29.03.2008. u prostoru “Stereo Dvorane” u Rijeci.
Ideja festivala je promicanje glazbenih stremljenja koji još uvijek nemaju adekvatnu podršku medija, izdavača i lokalne zajednice.

Ambicija festivala je da postane najposjećeniji klupski događaj u Hrvatskoj koji će pratiti alternativna glazbena zbivanja u srednje europskoj regiji i bendove koji izdaju za nezavisnu izdavačku kuću Moonlee Records.

1. dan, 28.03.2008. nastupaju:
MAJMOON (GER)
Glazbeno vizualna senzacija iz Munchena, glazbeno je na tragu post rock izvođača, a vizualni show koji priređuje njihov pridruženi član zadužen za vizualizacije Gene Aichner zaista su nevjerovatne.
http://www.myspace.com/majmoonmusic
HESUS ATTOR (Rijeka)
Najneobičniji proizvod izvođača bogate riječke rock scene upravo je ovaj bend. Završavaju snimanje albuma prvijenca. U 2007. godini imali su više od pedeset nastupa u klubovima i na festivalima u Hrvatskoj i inozemstvu.
http://www.myspace.com/hesusattor
PSYCHO PATH (SLO)
Veterani slovenske indie rock scene u svojoj najzrelijoj fazi snimaju drugi album s kojim planiraju osvojiti europsko, ali i američko indie tržište. S obzirom na kvalitetu vjerujemo da će uspjeti i zato ih podržavamo.
http://www.myspace.com/psychopathmusic
VUNENY (BiH)
Bend koji je izdao, na svjetskoj razini, dva relevantna albuma i koji godišnje odsvira preko stotinu koncerata po čitavoj Europi ne treba posebno predstavljati ni hvaliti.
Na rock podlogu redom lijepe drumnbass, reggae dub, etno i hip hop elemente, dakle od riffova preko ambijentalnih pasaža do nabrijane party atmosfere.
Njihov osebujan stil i u Rijeci već ima mnoge poklonike.

2. dan, 29.03.2008. nastupaju:
DEBELI PRECJEDNIK (Osijek)
Bend koji je nastao 1991. godine u ratnom Osijeku i od tada kontinuirano svira, snima albume i održava koncerte po cijeloj Europi. Prvoborci hrvatske melodic/hc punk scene. Ovo im nije prvi, ali zasigurno ni poslijednji koncert u Rijeci gdje imaju brojnu i raspoloženu grupu fanova.
http://www.myspace.com/fatprezident
BILK (Zagreb)
Ovaj, u glazbenom smislu neobični, trio vrlo vješto je spojio rock i reggae muziku s drum’n’bass-om i hip hopom, a rezultat je odličan i vrlo plesan. Također se mogu pohvaliti vrlo velikim brojem nastupa po cijeloj Europi.
http://www.myspace.com/bilkspace
BRUNO (Rijeka)
Mladi i perspektivni punk metal bend koji je na ovogodišnjem Ri Rock-u pokazao da njihov talent zaslužuje pažnju i podršku. Vjerojatno će se ubrzo dokopati prvog vlastitog službenog glazbenog izdanja.
http://www.myspace.com/brunobend
IN SANE (SLO)
Vrlo energični punk rock trio iz Prekmurja u susjednoj nam Sloveniji. Najperspektivniji slovenski mladi alternativni bend još uvijek traži izdavača i naklonost šire publike. Zaslužuju poticaj ovakve vrste.
http://www.myspace.com/insaneslo

Cijena ulaznica: 40/70 kn, pretprodaja TIC I Kartomat. Koncerti oba dana počinju u 23 sata.

Objavljeno 26.03.2008.

Vremeplov

Nakon tišine, ono što najbolje izražava neizrecivo je - glazba.
Aldous Huxley