Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

FONA 05 INFO

U organizaciji Multimedijalnog centra Rijeka ove će se godine održati treći po redu Festival nove umjetnosti. Ovogodišnja FONA, čija je okvirna tema ”ne-svrstanost” trebala bi dati pregled autora koji su stvarali tijekom 90-tih u Rijeci. Pored poziva umjetnicima, MMC Rijeka - Galerija O. K., raspisuje natječaj na koji se mogu prijaviti svi umjetnici koji žele biti na 3. Festivalu - FONA u Rijeci 2005. Prijave će razmotriti stručni savjet Galerije O.K. te odabrati određeni broj autora / skupina za sudjelovanje. Neki od tih prijavljenih umjetnika bit će pozvani da samostalno izlažu u organizaciji Galerije O.K. u razdoblju 2005 – 2006. Formular Prijavnice i druge informacije možete zatražiti na e-mail: mmc@ri.htnet.hr. Prijavnice se primaju do 15.08.2005.

FONA 05 je već uobičajeno posvećen lokalnoj produkciji - retrospektivom riječkih ’90-ih godina, projektom kojim će se pokušati sistematski predstaviti stvaralaštvo autora koji su djelovali kroz taj period. U određenom smislu to je logičan nastavak prošlogodišnjeg predstavljanja alternativne produkcije ’80-ih koji je namjerno ostao otvoren i (zasad) nedovršen.

Objavljeno 30.06.2005.

Vremeplov

Mi smo bend individualaca, a ne projekt vlasnika dućana ili neke kompanije. Ne potpadamo ni pod kakvu glazbenu policiju koja će nam govoriti što trenutno da sviramo.
Zoran Subošić Zok (Hladno pivo)