Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Gibonni u riječkom Dallasu prima ”Platinastu ploču”

Gibonni u riječkom Dallasu prima ”Platinastu ploču”Zlatanu Stipišiću Gibonniju će ovog petka, 17. listopada u Dallas music shopu u Rijeci biti uručena ’Platinasta ploča’ za hvaljeni album ’Acoustic:electric’. Ovo priznanje je kruna izuzetno uspješne postignute naklade aktualnog albuma, te rasprodane turneje širom Hrvatske.

Dodjela počinje u 13 sati, otvorena je za javnost, a prvih 20 kupaca albuma očekuje nagrada i potpis omiljenog domaćeg kantautora.

Dvostruki live album donosi 16 pjesama, redom najvećih Gibonnijevih hitova u novim verzijama i aranžmanima. ’Acoustic’ tako donosi uspješnice poput aktualnog hit singla ’Činim pravu stvar’, ’Dvije duše’, sjajnu suradnju s Damirom Urbanom i Mayom Azucenom u ’Posoljeni zrak i razlivena tinta’, ’Temperu’, francusku’ verziju ’Svi moji punti kad se zbroje’, sjajnu ’Šta će meni moja dica reć ?’, ’Mirakul’ i mnoge druge.

Ako ste taj dan u gradu, Gibo je tu, odmah iza ugla. Shodno važnosti ovog događaja Splitska ulica u centru Rijeke gdje se i nalazi Dallasov glazbeni shop bit će zatvorena za promet u navedeni petak od 11 do 14 sati.

Nije zgorega podsjetiti da će upravo Gibonni uz mega-popularno Hladno pivo i riječke uzdanice Morso uvesti Rijeku tradicionalnim velikim koncertom na Korzu u novu 2009. godinu.

Objavljeno 14.10.2008.

Vremeplov

Ponekad bih volio da se ne shvaćamo toliko ozbiljno.
Don Henley (The Eagles)