Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Internacionala Pride – poziv mladim bendovima

Ovogodišnji Internacionala Pride – ”Živjeti slobodno”, koji će se održati 24. lipnja u Zagrebu, poziva mlade i neafirmirane bendove da se do 20. svibnja prijave na sudjelovanje na koncertu na Zrinjevcu nakon povorke.

Ovogodišnji zagrebački Gay pride pohodit će predstavnici Europskog parlamenta, najnovija je vijest iz organizacijskog stožera Pridea. Europarlamentarce su uime organizatora kontaktirali predstavnici međunarodne organizacije gay osoba ILGA-e, koja okuplja najuglednije LGBT udruge iz cijelog svijeta. ILGA ima status radne organizacije pri Vijeću Europe i u nizu drugih europskih ustanova, pa su upravo preko te organizacije Iskorak i Kontra u nekoliko navrata prijavili nasilje nad homoseksualnim osobama u Hrvatskoj međunarodnim institucijama.

Predstavnike Europskog parlamenta organizatori su pozvali da predstave nedavno donesenu Europsku rezoluciji o homofobiji, što je prvi dokument koji izravno štiti prava gay osoba na europskoj razini. Više informacija o Prideu i prijavama možete dobiti na pride2006@kontra.hr.

Objavljeno 08.05.2006.

Vremeplov

U Austriji smo na jednom festivalu svirali u 20.00, a na drugom, udaljenom 100 kilometara, u ponoć. Nije nam bilo teško.
Biljan (Erotic Biljan & His Heretics)