Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Japanska Za Ondekoza 20. veljače u Rijeci

Japanska bubnjarska atrakcija Za Ondekoza nastupit će pod medijskim pokroviteljstvom Novog lista 20. veljače u riječkoj Dvorani mladosti. Iznimno atraktivan i energičan nastup grupe bazira se na motu ’trčati, bubnjati i plesati zemljom’ koji je dio logike Sogakurona, učenja da su trčanje, ples i glazba jedno te isto.

Najpoznatiju japansku plesnu skupinu čini grupa mladića zasićenih gradskim načinom života koji su uspostavili novi životni i vrijednosni sustav u kojem su svakodnevni maratoni i fizički napori, vježbanje i sviranje postali novi standardi u bubnjanju. Instrumenti na kojima sviraju su tradicionalni japanski – nekoliko vrsta taiko bubnjeva, flaute od bambusa, različite udaraljke i zvona. ’Ludi’ japanski bubnjari su 1975. godine izazvali nevjericu u publici na svom prvom nastupu kad su se popeli na pozornicu i počeli svirati neposredno nakon što su otrčali bostonski maraton. Zvuk njihovih taiko bubnjeva, popraćen Bostonskim simfonijskim orkestrom, kojeg je vodio Seiji Ozawa, izazvao je tada prave ovacije u publici, piše novinar Novog lista Vinko Peršić.

Osim u Rijeci Za Ondekoza će u sklopu mini hrvatske turneje nastupiti i u Osijeku, Čakovcu, Zagrebu i Splitu. Cijene ulaznica iznose 150 i 160 kuna i moći će se nabaviti od ponedjeljka u Aquariusu, Adriatici i Dallas Music Shopu.

Objavljeno 24.01.2008.

Vremeplov

O marketingu i diplomci ekonomskog faksa malo znaju jer Rvacka je praksa drugačija od svega što su mnogi cijenjeni dr. i prof. Oec. i marketinga napisali u udžbenicima.
Anđelo Jurkas, glazbeni kritičar