Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Josipa Lisac @ Teatro Fenice

Josipa Lisac @ Teatro FeniceEkskluzivni gala koncert Josipe Lisac s pratećim bendom, održat će se u subotu 13. ožujka, s početkom u 20 sati, u Teatru Fenice.

Josipa Lisac je možemo to slobodno reći najveća hrvatska glazbena diva koja je u dugogodišnjoj karijeri uvijek ostala vjerna sebi i svom specifičnom izričaju. Nakon mnogo koncerata po najpoznatijim svjetskim gradovima, ponovo se vraća u Rijeku. Koncert će biti presjek cijele njezine karijere, tijekom kojeg će izvesti legendarne hitove uz koje su odrastale generacije i generacije.

Karte za koncert možete pronaći na stranicama www.kulturaplus.com, riječkom TIC-u na korzu, Kartomatu i New Soundu Matulji, Agenciji Vozila i Caffe Baru Valentino u Labinu i Dallas music shopu Rijeka.

Cijena ulaznica: 120kn / 150kn / 180kn / 200kn

Objavljeno 28.02.2010.

Vremeplov

Živimo u vremenu potrošačke groznice. Mladi danas umjesto šetnjom po korzu ili uz more, šetaju po shopping centrima gledajući izloge. Sve se procjenjuje i važe kroz novac - novac je jedina religija. Rijeka možda uspijeva odoljeti tome bolje od ostalih centara, ali svejedno nije imuna na te promjene i bolest polako hvata maha...
Damir Urban