Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Koncert Erosa Ramazzottija na Kantridi službeno potvrđen

Najava gostovanja talijanske pop zvijezda Erosa Ramazzottija na stadionu Kantrida 30. srpnja, a pod medijskim pokroviteljstvom Novoga lista, jučer je dobila i službenu potvrdu. Eros Ramazzotti u Rijeku dolazi u okviru svog Summer Toura, organizator je Arian Entertainment. Koncert se održava uz potporu Grada Rijeke, a ulaznice po cijeni od 220 kuna za parter, bit će puštene u pretprodaju u ponedjeljak, 8. svibnja.

Tijekom svoje vrlo uspješne karijere koja je počela na festiavalu Sanremo 84 s pjesmom ”Terra promessa” Eros je prodao oko 40 milijuna albuma, postavši tako najisplativiji izvođač diskografske kuće Sony/BMG. Predviđa se da bi koncert mogao imati golem broj posjetitelja i zbog činjenice što je Eros dosad uvijek imao vrlo veliki odaziv publike u Hrvatskoj, čemu u prilog govori i podatak da je njegov posljednji koncert u pulsku Arenu privukao oko 10 tisuća posjetitelja.

Objavljeno 04.05.2006.

Vremeplov

Čovjek mora znati svoje granice. Ja ne znam koje su vaše granice. Sa dvanaest godina sam shvatio koje su moje. Shvatio sam da nema previše granica ako radim po svom.
Johnny Cash