Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

LAKO JE OSTATI MLAD

Nakon zaokružene jedne faze glazbene karijere ”Best of” albumom izdanim 2002., riječka skupina En Face objavljuje novi album. Početkom srpnja u prodaji će se naći kolekcija od 10 novih pjesama naslovljena ”Lako je ostati mlad”. Današnju postava grupe čine Sandro Bastiančić-vokal i ak. gitara, Miro Vidović-el. gitara, Alen Tibljaš-bubnjevi, Samir Šverko-bas i Vedran Križan-klavijature.
Sedmi album ove skupine snimao se u riječkom studiju Nene Belana, a mix i mastering je odrađen u Amsterdamu (”Loud Studio” Zlaye Hadžića, poznatog i po radu sa jakim svjetskim grupama, između ostalih i sa Sonic Youth) te nudi pitki pop zvuk i pjevne melodije koje će ponovo približiti En Face starim fanovima i privući nove, smatraju u Dallas Recordsu. Na albumu se nalaze zanimljivi gosti i suradnici, a dodana je i nova verzija pjesme ”Tvoje lice” kojom su En Face nastupali na ”Dori 2004.” uz vokalnu suradnju s Anom Kabalin (Metrobolik).

Na prostoru bivše vojarne na Trsatu snimljen je videospot za pjesmu ”Sretan dan” koja je ujedno i najavni singl. Za snimanje spota zaslužna je provjerena ekipa iz IRS Arta u sastavu, redatelj Igor Modrić i snimatelji Robert Kalčić i Danijel Sorola, dok se za make up pobrinula Aleksandra Zatezalo.

Objavljeno 29.06.2005.

Vremeplov

Ne možeš se odreći nečega u što stvarno vjeruješ zbog financijskih razloga. Ako umreš pokraj ceste - neka bude, ali da znaš da si se trudio. Deset minuta na glazbenoj sceni jednako je stotini godina izvan nje.
Robert Plant (Led Zeppelin)