Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

LET 3 PRVO RASPRODAO PA ONDA ŠOKIRAO PREPUNU MOČVARU

Već najava gostovanja Leta 3 pobudila je golemo zanimanje zagrebačke publike, pa nije čudno da je njihov koncert bio rasprodan još u petak. Tako se u subotu navečer dvije tisuće poklonika Močvare i Leta naguralo u dvorištu kluba, dok su brojni koji nisu uspjeli nabaviti svoju ulaznicu, bili prisiljeni viriti kroz ogradu dvorišta. No, gostovanje Leta 3 u Močvari nije važno samo u kontekstu rođendanske proslave kluba, već i iz razloga što je tim koncertom započela velika akcija za njihov nadolazeći album. Kao što je poznato, njegov radni naslov je ’’Bombardiranje Srbije i Čačka’’, a album će biti zgotovljen u internetskoj akciji tijekom koje će fanovi benda dovršiti sadašnje skice novih pjesama.
Sudeći prema viđenom u Močvari, nadolazeći album ’’Bombardiranje Srbije i Čačka’’ podignut će veliku prašinu na domaćoj rock sceni. Naime, nastup je u Močvari pokazao kako bend, radikalnije no ikad prije, namjerava svoje koncerte pretvoriti u veliki, šokirajući show-program, nešto na tragu suludog kabarea. Doduše, nastupi Leta 3 još se uvijek temelje na iznimnoj diskografiji benda, što se vjerojatno neće uskoro promijeniti. No, podatak kako bend u svom proširenom izdanju danas broji već pedesetak članova, govori kako ipak tu nešto nije u redu.
Kao i za nastup na festivalu Fiju Briju, tako je i za potrebe gostovanja benda u Močvari iz Rijeke doputovao autobus prepun glazbenika, plesača, gimnastičara... Pojačani zborom Jeka Primorja, limenom glazbom Spinčići, plesnom grupom i gimnastičarima, a uz nekoliko modnih revija kojima su najavili novi image, Let 3 je tijekom svog nastupa oduševio, ali i šokirao okupljene od kojih su neki tek uspjeli izustiti: ’’Isuse Kriste’’. Iako, doduše, kabaretski pristup koncertu iziskuje još vježbe i napora, a kako bi sve što je osmišljeno bilo i jednako dobro prezentirano, Let 3 je koncertna atrakcija koja promatrača može ostaviti bez daha, što je dobra pozivnica za njihov skorašnji nastup na riječkom ’’Hartera’’ festivalu.

Objavljeno 18.04.2005.

Vremeplov

Možda i jesam živa legenda, no to ne pomaže puno kod mijenjanja prazne automobilske gume.
Roy Orbison