Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

LET 3 PRVO RASPRODAO PA ONDA ŠOKIRAO PREPUNU MOČVARU

Već najava gostovanja Leta 3 pobudila je golemo zanimanje zagrebačke publike, pa nije čudno da je njihov koncert bio rasprodan još u petak. Tako se u subotu navečer dvije tisuće poklonika Močvare i Leta naguralo u dvorištu kluba, dok su brojni koji nisu uspjeli nabaviti svoju ulaznicu, bili prisiljeni viriti kroz ogradu dvorišta. No, gostovanje Leta 3 u Močvari nije važno samo u kontekstu rođendanske proslave kluba, već i iz razloga što je tim koncertom započela velika akcija za njihov nadolazeći album. Kao što je poznato, njegov radni naslov je ’’Bombardiranje Srbije i Čačka’’, a album će biti zgotovljen u internetskoj akciji tijekom koje će fanovi benda dovršiti sadašnje skice novih pjesama.
Sudeći prema viđenom u Močvari, nadolazeći album ’’Bombardiranje Srbije i Čačka’’ podignut će veliku prašinu na domaćoj rock sceni. Naime, nastup je u Močvari pokazao kako bend, radikalnije no ikad prije, namjerava svoje koncerte pretvoriti u veliki, šokirajući show-program, nešto na tragu suludog kabarea. Doduše, nastupi Leta 3 još se uvijek temelje na iznimnoj diskografiji benda, što se vjerojatno neće uskoro promijeniti. No, podatak kako bend u svom proširenom izdanju danas broji već pedesetak članova, govori kako ipak tu nešto nije u redu.
Kao i za nastup na festivalu Fiju Briju, tako je i za potrebe gostovanja benda u Močvari iz Rijeke doputovao autobus prepun glazbenika, plesača, gimnastičara... Pojačani zborom Jeka Primorja, limenom glazbom Spinčići, plesnom grupom i gimnastičarima, a uz nekoliko modnih revija kojima su najavili novi image, Let 3 je tijekom svog nastupa oduševio, ali i šokirao okupljene od kojih su neki tek uspjeli izustiti: ’’Isuse Kriste’’. Iako, doduše, kabaretski pristup koncertu iziskuje još vježbe i napora, a kako bi sve što je osmišljeno bilo i jednako dobro prezentirano, Let 3 je koncertna atrakcija koja promatrača može ostaviti bez daha, što je dobra pozivnica za njihov skorašnji nastup na riječkom ’’Hartera’’ festivalu.

Objavljeno 18.04.2005.

Vremeplov

Kada pišem pjesmu, veći užitak mi stvara čuti nekog drugog kako je pjeva nego je sam izvoditi.
Shane MacGowan