Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

LEUT MAGNETIK U 2LAVA

Leut Magnetik su trenutno jedan od najnaprednijih glazbenih sastava na našoj sceni. Svoj su zvuk, temeljen na vrhunskim instrumentalistima, od ležernog dalmatinskog eazzy izričaja pretvorili u novi electro-influenced stil, a pritom se nisu ustručavali koristiti sva nova raspoloživa produkcijska sredstva i tako, svojim drugim albumom ’Leut Magnetik’, ostvarili hrabar iskorak. Nadalje, album su tijekom ljeta promovirali koncertnim nastupima diljem obale i pokojim kontinentalnim klubom ostavljajujući za sobom, kako kažu, osupnutu publiku i nove fanove.

Početak jeseni Leuti će popratiti daljnjim izazovima na ples - u četvrtak 22.09. svirka je zakazana u Rijeci u 2Lava, već 23.09. razmrdat će karlovački River Pub i sve zaokružiti velikim partyjem u klubu Aquarius u Zagrebu. Funkcionira i www.leutmagnetik.net.

Objavljeno 19.09.2005.

Vremeplov

Rock je idiosinkrazijski fenomen. On ne postoji u realnom svijetu. Nastaje u mojoj uobrazilji, kada se prava muzika susretne sa mojom uspomenama, frustracijama, nadama i željama. Njegova autentičnost se verificira u tom trenutku.
Žikica Simić (rock publicist)