Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

MTV ADRIA NATJEČAJ ZA MLADE

Zadnji rok za prijavu na natječaj za buduće voditelje MTV-a ’em-ti-vi-to-si-ti’ je do nedjelje 10. travnja. Obrazac za prijavu može se naći na www.mtvadria.com. Izabrani kandidati poziv na audiciju dobit će poštom.
Od ukupno sedam audicija u Hrvatskoj ćemo održati tri i to 20. travnja u Zagrebu, 21. travnja u Rijeci i 24. travnja u Splitu. Oni koji prođu prvi krug hrvatskih audicija biti će pozvani na drugi krug 6. svibnja u Zagreb, a oni najbolji u drugom krugu pojaviti će se na finalnim audicijama 19. i 20. svibnja u Ljubljani.
Terens Štader, direktora programa MTV Adrije kaže: – Krećemo s emitiranjem 1. rujna ove godine i to odmah u 24-satnom režimu. Biti ćemo vidljivi u Hrvatskoj, Sloveniji i BiH. Emitirat ćemo kodirano preko satelita i preko već postojećih kabelskih mreža. Računamo da će nas na početku preko ’kabela’ u Hrvatskoj moći gledati oko 200 tisuća mladih. Program će za početak činiti 80 posto stranog titlovanog programa i 20 posto programa domaćeg porijekla. Emitirat ćemo isključivo urbanu glazbu.
Prije početka emitiranja održat će se i neka promotivna događanja. Tako će se 6. kolovoza u Dubrovniku održati veliki ’MTV party’ s velikim imenima elektronske glazbe što je samo jedan od serije promotivnih događanja na jadranskoj obali. Nakon početka emitiranja MTV Adrije na koncertu u Ljubljani 2. ili 3. rujna i 9. rujna u Zagrebu sa sličnim programom nastupit će najjači bendovi iz regije i najmanje jedan veliki strani gost, među imenima koja će nastupiti spominju se Let 3 i Darkwood Dub.

Objavljeno 06.04.2005.

Vremeplov

Stav ”znam što radim” je sranje, pa je zato lijepo čuti da to netko prizna, jer nitko ne zna što radi.
Win Butler (Arcade Fire)