Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Nagradna: Odlazak u Kino!

Nagradna: Odlazak u Kino!Od 8. pa do 14. srpnja u Kinu se prikazuje remek-djelo rumunjskog novog vala - ”Policijski, pridjev” Corneliua Porumboia film o policajcu Cristiju (Rados Bucur), istražitelju odjela za narkotike, koji dobije nalog da uhiti mladog sitnog dilera umjesto krupnije ribe – pa se nađe pred velikom moralnom dvojbom.

”Porumboiu i društvo našli su filmski jezik kojim su izrazili i naše stanje, smjesu postsocijalističkog apsurda, kafkijanske birokracije, opće otresitosti, korupcije i društvenog raslojavanja. A ”Policijski, pridjev” strelicom je hitnuo u samo srce takvog, bolesnog Istoka. ”piše Jurica Pavičić (Jutarnji list) o filmu koji je na Cannesu dobio Posebno priznanje žirija te Nagradu kritike i glavnu nagradu na 3. Vukovar film festivalu.

Glazbeni internet magazin RiRock.com i Art-kino Croatia dijele najbržim čitateljima tri puta po dvije karte. Svoje podatke pošaljite na našu e-mail adresu.

Objavljeno 10.07.2010.

Vremeplov

Nismo mogli naći ni izdavače ni managere kojima je bilo stalo do nas, nije bilo ni puno bendova koji su htjeli svirati s nama, ali smo bili stalno na turnejama, bez obzira na vrlo malo novaca i nekako se uspjeli probiti.
Billy Gould (Faith No More)