Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

NOFX u Opatiji lažnjak!

NOFX u Opatiji lažnjak!Kako već neko vrijeme po medijima kruže glasine da grupa NOFX dolazi na opatijsku Ljetnu pozornicu provjerili smo što o tome znaju u Festivalu Opatija.

”Već duže se vrijeme u medijima govori o nastupu američke grupe NoFX u Opatiji, 18. kolovoza 2010., točnije u prostoru opatijske Ljetne pozornice. Putem društvenih mreža i elektronskih medija, koliko smo upoznati, već se i prodaju ulaznice za najavljeni koncert. Kao ravnatelj „Festivala Opatija“ , ustanove za organizaciju, posredovanje i promidžbu u kulturi, pod čijom upravom je i „Ljetna pozornica“, dužan sam javno obznaniti informacije vezane uz najavljivani koncert:

1. Do danas, 22. srpnja.2010., nikakav ugovor niti bilo koji drugi važeći dokument nije potpisan od strane „Festivala Opatija“, kojime se utvrđuju prava i obveze između organizatora koncerta No FX i „Festivala Opatija“, što drugim riječima znači da koncert grupe NoFx 18.08. na Ljetnoj pozornici nije potvrđen.

2. Budući da se isti koncert već neko vrijeme medijski najavljuje, odnosno već su u prodaji i ulaznice, stvara se uvjerenje javnosti da je nastup dogovoren i da je „Festival Opatija“ uključen u organizaciju i realizaciju koncerta. To nije točno i to nema apsolutno nikakve veze s „Festivalom Opatija“, jer su sve manifestacije „Festivala Opatija“ ove sezone već unaprijed dogovorene, potpisane i objavljene na službenim web stranicama ustanove: www.festivalopatija.hr

3. Ukoliko do pravno važećeg dogovora između organizatora nastupa grupe No FX i „Festivala Opatija“ dođe u međuvremenu, „Festival Opatija“ će o istome obavijestiti javnost putem svojih službenih web stranica, odnosno putem objave za tisak i elektronske medije.

Elvis Stanić,ravnatelj”

Objavljeno 29.07.2010.

Povezani članci

Vremeplov

Ako ne vježbam jedan dan to osjećam ja. Ako ne vježbam dva dana to osjeća moj instrument. Ako ne vježbam tri dana to osjeća moja publika.
Mstislav Rostropovich