Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

NOFX u Opatiji lažnjak!

NOFX u Opatiji lažnjak!Kako već neko vrijeme po medijima kruže glasine da grupa NOFX dolazi na opatijsku Ljetnu pozornicu provjerili smo što o tome znaju u Festivalu Opatija.

”Već duže se vrijeme u medijima govori o nastupu američke grupe NoFX u Opatiji, 18. kolovoza 2010., točnije u prostoru opatijske Ljetne pozornice. Putem društvenih mreža i elektronskih medija, koliko smo upoznati, već se i prodaju ulaznice za najavljeni koncert. Kao ravnatelj „Festivala Opatija“ , ustanove za organizaciju, posredovanje i promidžbu u kulturi, pod čijom upravom je i „Ljetna pozornica“, dužan sam javno obznaniti informacije vezane uz najavljivani koncert:

1. Do danas, 22. srpnja.2010., nikakav ugovor niti bilo koji drugi važeći dokument nije potpisan od strane „Festivala Opatija“, kojime se utvrđuju prava i obveze između organizatora koncerta No FX i „Festivala Opatija“, što drugim riječima znači da koncert grupe NoFx 18.08. na Ljetnoj pozornici nije potvrđen.

2. Budući da se isti koncert već neko vrijeme medijski najavljuje, odnosno već su u prodaji i ulaznice, stvara se uvjerenje javnosti da je nastup dogovoren i da je „Festival Opatija“ uključen u organizaciju i realizaciju koncerta. To nije točno i to nema apsolutno nikakve veze s „Festivalom Opatija“, jer su sve manifestacije „Festivala Opatija“ ove sezone već unaprijed dogovorene, potpisane i objavljene na službenim web stranicama ustanove: www.festivalopatija.hr

3. Ukoliko do pravno važećeg dogovora između organizatora nastupa grupe No FX i „Festivala Opatija“ dođe u međuvremenu, „Festival Opatija“ će o istome obavijestiti javnost putem svojih službenih web stranica, odnosno putem objave za tisak i elektronske medije.

Elvis Stanić,ravnatelj”

Objavljeno 29.07.2010.

Povezani članci

Vremeplov

Gunđanje je smrt za ljubav.
Marlene Dietrich