Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novinari pjevaju Nad Urom

Novinari pjevaju Nad Urom U četvrtak 29.05. od 21:00h u caffe baru Nad Urom održati će se humanitarna akcija pod nazivom ”Radio Rijeka i Novi List pjevaju za Slavoniju” u kojoj će se naši riječki novinari pojaviti u nesvakidašnjoj ulozi te stati pred mikrofon i zapjevati, a sve u svrhu skupljanja pomoći za ljude stradale u poplavama koje su proteklih tjedana zadesile Hrvatsku.

Također će im se priključiti i mladi novinari studentskog Radio Sove koji će cijeli događaj i uživo prenositi u svojoj emisiji na radio valovima Radio Rijeke, te naravno i zapjevati bok uz bok sa svojim starijim kolegama.

Glazbenu podršku i podlogu pružit će im akustični trio Tri Kralja i djevojke iz akustičnog dua Pinky& The Brain.

Ulaz će se naplaćivati simboličnih 10kn, iako napominjemo da je svatko slobodan platiti i više s obzirom na svoje mogućnosti, a sav prikupljeni novac od ulaza te dijela dnevnog utrška caffe bara Nad Urom upotrijebiti će se za kupnju najpotrebnijih namirnica i artikala za ljude pogođene poplavama. Sva prikupljena roba će se, u trošku i aranžmanu caffe bara Nad Urom, voziti direktno u Slavoniju već ove subote!

Objavljeno 29.05.2014.

Vremeplov

Još živimo u dosta divljoj varijanti kapitalizma, a potražnja za kulturom, bila ona popularna ili visoka, nije tolika niti će ikada biti kao za pivom i nogometom... Kulturnjaci vole da ih se tretira kao zaštićenu vrstu i ne žele shvatiti da je na kraju dana njihov izričaj, bez obzira na granu kulture, samo još jedan proizvod na tržištu, i potrebno je vraški se potruditi da bi svoju zamisao ili djelo podijelili sa svijetom.
Ivan Šarar, riječki menadžer i glazbenik (Let3)