Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novinari pjevaju Nad Urom

Novinari pjevaju Nad Urom U četvrtak 29.05. od 21:00h u caffe baru Nad Urom održati će se humanitarna akcija pod nazivom ”Radio Rijeka i Novi List pjevaju za Slavoniju” u kojoj će se naši riječki novinari pojaviti u nesvakidašnjoj ulozi te stati pred mikrofon i zapjevati, a sve u svrhu skupljanja pomoći za ljude stradale u poplavama koje su proteklih tjedana zadesile Hrvatsku.

Također će im se priključiti i mladi novinari studentskog Radio Sove koji će cijeli događaj i uživo prenositi u svojoj emisiji na radio valovima Radio Rijeke, te naravno i zapjevati bok uz bok sa svojim starijim kolegama.

Glazbenu podršku i podlogu pružit će im akustični trio Tri Kralja i djevojke iz akustičnog dua Pinky& The Brain.

Ulaz će se naplaćivati simboličnih 10kn, iako napominjemo da je svatko slobodan platiti i više s obzirom na svoje mogućnosti, a sav prikupljeni novac od ulaza te dijela dnevnog utrška caffe bara Nad Urom upotrijebiti će se za kupnju najpotrebnijih namirnica i artikala za ljude pogođene poplavama. Sva prikupljena roba će se, u trošku i aranžmanu caffe bara Nad Urom, voziti direktno u Slavoniju već ove subote!

Objavljeno 29.05.2014.

Vremeplov

Na fakultetu sam studirao politiku, pa me to zanima. Kako neki vole pročitati dobru knjigu ili preslušati neki CD, tako ja imam potrebu za politikom. Mislim da će kapitalizam uskoro propasti jer mnoge stvari ne štimaju u njemu, posebno u Britaniji. Ma politika je svugdje zanimljiva, bilo da je riječ o Venecueli, Kosovu, Walesu...
Nicky Wire (Manic Street Preachers)