Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

ODLIČAN PRIJEM DEBI ALBUMA GRUPE FATHER

Samo nekoliko tjedana nakon izlaska albuma ”Inspirita”, riječka grupa Father bilježi kritičarske hvalospjeve sa svih strana, a ne izostaju niti pozivi za koncertna predstavljanja spomenutog debi albuma. Iznenađujuće dobra prodaja posebno veseli i bend i njihovog diskografa, jer ipak je riječ o netipičnom izdanju za tuzemno glazbeno ozračje. Video spot za singl ”Machina” udomaćio se na samom vrhu top lista lokalnih TV postaja.

Sjajne vijesti dolaze i iz inozemstva, jer upravo ovih dana je Blabbermouth, najveći metal portal na svijetu s nekoliko milijuna posjetitelja tjedno, objavio vijest o skupini Father i popratio izlazak albuma ”Inspirita” iako isti još niti nije u svjetskoj distribuciji. Spomenimo i da se vijest o Father smjestila među svježim novostima o veličinama kao što su Ozzy Osbourne, Fear Factory i Tommy Lee.

Bend je definirao datume za riječku koncertnu promociju albuma, o čemu smo već pisali, 11. studenog u klubu Točka i to s besplatnim ulazom za sve posjetitelje. Riječkoj promociji prethodit će i pressica te druženje s fanovima u Dallas Music Shopu u petak 04. studenog.

Potvrđeni datumi koncerata su:
28. 10. Mostar, BIH, 29. 10. Dubrovnik, Klub Orlando, 11. 11. Rijeka, Klub Točka, 24. 11. Zadar, Maya Pub, 25. 11. Šibenik, 06. 12. Zagreb, Klub KSET.

Objavljeno 26.10.2005.

Vremeplov

Osjećam kao da se uvijek borim da se ne ponovim.
Billy Corgan (The Smashing Pumpkins)