Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

One Piece Puzzle na INmusic festivalu!

One Piece Puzzle na INmusic festivalu! Na ovogodišnjem T-Mobile INmusic festivalu nastupit će i riječka industro-pop atrakcija One Piece Puzzle, a svoju energiju istrest će na Tuborg stageu INmusica.

Opaka riječka senzacija pod nazivom One Piece Puzzle (OPP) djeluje od 2001. godine. Prepoznatljivi su po ekspresivnim nastupima često definiranim kao agresivnim, kaotičnim i opscenim, a predstavljaju ih kao bend s jednom od najboljih rock vokalistica na domaćoj sceni.

Prošle su godine izdali debitanski album pod nazivom ”13 Zlatnih hitova” koji je oduševio publiku i kritiku.

Dosad su održali vrlo uspješne koncerte u svim većim gradovima u državi te na mnogim festivalima alternativne glazbe.

Dijelili su pozornicu s velikim imenima domaće i strane glazbene scene poput grupa Laibacha, The Fall, Ratos de Porao, Ramba Amadeusa, Leta 3, TBF-a, Hladnog Piva.
2006. godine OPP pobjeđuju na renomiranom ’Art and Music Festivalu’, a 2007. sviraju kao predgrupa Hladnom pivu na njihovoj turneji.

Za prvi singl s prvijenca ”Derem! Rokam! Guzim!” snimili su i video spot koji se radi
”kontroverznog teksta” neko vrijeme nije vrtio na hrvatskim televizijama, da bi nakonn prekida cenzure pjesma osvanula na prvom mjestu glazbene top ljestvice na HRT-u.

Svojim su umjetničko-glazbenim stvaralaštvom doprinijeli i realizaciji predstave ”Dolina ruža” u produkciji dramskog kazališta Gavella.

Uskoro se očekuje njihovo novo izdanje koje će sadržavati i pjesmu iz predstave pod nazivom ”Da! Da! Da!”, te remikseve s albuma prvijenca i brojne video spotove.

04.06. je zagrebačkoj publici predstavljen treći po redu video uradak napravljen za pjesmu s albuma ”13 zlatnih hitova” za koji numerološko-vidovnjački stožer OPP-a predviđa veliku popularnost koja će rezultirati poboljšanjem međugeneracijskih odnosa diljem države.

Spomenuti video uradak nastao je suradnjom produkcijske kuće OPP TV i UNDERTOON
korporacije za oživljavanje animiranih likova integrirane u osobi glavnog animatora i gospodina direktora Saše Đuračića.

Objavljeno 08.06.2010.

Vremeplov

U Austriji smo na jednom festivalu svirali u 20.00, a na drugom, udaljenom 100 kilometara, u ponoć. Nije nam bilo teško.
Biljan (Erotic Biljan & His Heretics)