Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Pomozite Šegrtu Hlapiću i njegovim sestrama

Pomozite Šegrtu Hlapiću i njegovim sestramaPosebna projekcija filma ’’Šegrt Hlapić’’, dobrotvornog karaktera, održat će se u Art-kinu u subotu 09. 03. u 11 :00.

Mile Biljanović, dječak kojeg poznajemo preko uloge Šegrta Hlapića, nedavno je ostao bez oca Darka koji je samostalno brinuo o njemu i dvije sestre. Mile (13) i njegove sestre Tamara (21) i Nadina (18) sada trebaju podršku svih dobrih ljudi koji shvaćaju kako je za njih ovo teška životna situacija.

U nedjelju, 09.03. diljem Hrvatske održat će se dobrotvorne projekcije ’’Šegrta Hlapića’’ pa tako i u riječkom Art-kinu Croatia. Art-kino Croatia poziva sve dobre ljubitelje filma da dođu u nedjelju u 11 sati i olakšaju Mili, Tamari i Nadini gubitak oca. Gledanje hrvatskog filmskog hita pomoći će ovim mladim ljudima da ostanu zajedno, uredno otplaćuju kredit za stan te nastave školovanje. Kupnja ulaznice za Milu, Tamaru i Nadinu znači mogućnost ostvarivanja svojih ciljeva i snova, kao i snova svog prerano preminulog oca Darka Biljanovića unatoč obiteljskoj tragediji.

U ime ove humanitarne akcije prihoda se u potpunosti uz Blitz Film i video distribuciju odriče producent Maydi Film i Video te Art-kino Croatia, kao i drugi hrvatski prikazivači.

Sav prihod od ulaznica namijenjen je za pomoć djeci preminulog Darka Biljanovića.

Hrvatski audiovizualni centar organizirao je ovu humanitarnu projekciju filma ’’Šegrt Hlapić’’, redatelja Silvija Petranovića, nastalog u produkciji Maydi Film i Video.

’’Šegrta Hlapića++, ekranizaciju jednog od najljepših dječjih romana već je pogledalo više od 135.000 gledateljica i gledatelja, a ovo je iznimnu prilika za ponovno gledanje čudnovatih zgoda Hlapića i Gite u kinu uz hvalevrijedno pružanje pomoći Mili, Tamari i Nadini Biljanović.

Objavljeno 08.03.2014.

Vremeplov

Moj najdraži urednički rad bio je upravo u ”Valu”. Tamo sam našao ekipu srodnih duša i s guštom smo radili te novine. Dao sam toj ekipi dio zanata, ali i veliki dio srca. ”Valu” sam pak nadjenuo ime, i danas mislim da je bilo dobro...
Mišo Cvijanović Cvijo, novinar i kolumnist (Novi list)