Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

POVRAT LOVE

Više od godinu dana nakon što je otkazan koncert grupe Metallica u Velikoj Gorici, priča s povratom novca od prodanih ulaznica još uvijek nije gotova, već je u pripremi tužba protiv Impresarija, organizatora neodržanog koncerta. Naime, skupini razočaranih vlasnika karata dosadilo je čekati pa su se na prijedlog gospodarskog inspektora i inicijativu Riječanke Zlatke Gulan odlučili stvar prepustiti sudu.
S druge strane, u Impresariju tvrde da povrat novca odlično napreduje te da bi do kraja godine trebalo biti isplaćeno sve do zadnje kune, uključujući i godišnju kamatu od 6 posto. Navodno su do sada vratili 4.392 od ukupno prodanih 5.186 karata, ipak, ako je i vjerovati njihovim podacima, to ostavlja dug od 794 ulaznice od po 330 kuna, odnosno 262.020 kuna, što bi se trebale vratiti od eventualne zarade predstojećih velikih projekata.
– Najgora situacija je definitivno u Rijeci, nešto malo bolja u Splitu, dok je u Zagrebu stvar gotovo riješena. Dogodilo se to da smo mi kao organizator dali Dallasu, u čijim su se prostorima prodavale karte, određenu količinu novaca za povrat. Oni su, međutim, gotovo čitav taj iznos vratili u Zagrebu pa se događa situacija da u Rijeci i Splitu nije vraćeno ništa, objasnio je gospodin Ivanković iz Impresarija. Da li ćemo epilog saznati na sudu ili ne, pitanje je vremena (i živaca).

Objavljeno 25.08.2005.

Vremeplov

O boemima odavno postoji toliko uopćena predodžba da više gotovo nitko ne zna podrijetlo i bit pravih boema.
Ervin Dubrović, riječki povjesničar umjetnosti i publicist