Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

POVRAT LOVE

Više od godinu dana nakon što je otkazan koncert grupe Metallica u Velikoj Gorici, priča s povratom novca od prodanih ulaznica još uvijek nije gotova, već je u pripremi tužba protiv Impresarija, organizatora neodržanog koncerta. Naime, skupini razočaranih vlasnika karata dosadilo je čekati pa su se na prijedlog gospodarskog inspektora i inicijativu Riječanke Zlatke Gulan odlučili stvar prepustiti sudu.
S druge strane, u Impresariju tvrde da povrat novca odlično napreduje te da bi do kraja godine trebalo biti isplaćeno sve do zadnje kune, uključujući i godišnju kamatu od 6 posto. Navodno su do sada vratili 4.392 od ukupno prodanih 5.186 karata, ipak, ako je i vjerovati njihovim podacima, to ostavlja dug od 794 ulaznice od po 330 kuna, odnosno 262.020 kuna, što bi se trebale vratiti od eventualne zarade predstojećih velikih projekata.
– Najgora situacija je definitivno u Rijeci, nešto malo bolja u Splitu, dok je u Zagrebu stvar gotovo riješena. Dogodilo se to da smo mi kao organizator dali Dallasu, u čijim su se prostorima prodavale karte, određenu količinu novaca za povrat. Oni su, međutim, gotovo čitav taj iznos vratili u Zagrebu pa se događa situacija da u Rijeci i Splitu nije vraćeno ništa, objasnio je gospodin Ivanković iz Impresarija. Da li ćemo epilog saznati na sudu ili ne, pitanje je vremena (i živaca).

Objavljeno 25.08.2005.

Vremeplov

Uzmimo punk muziku. Sa glazbenog aspekta lako je reći da je to ... mm... sranje. Ali, to je također sociološki fenomen po svojim sociološkim implikacijama. Mladi ljudi, kao ljudska bića, odgovaraju okolini koja je manje više neprijateljska ili puna nasilja.

John Mclaughlin