Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

PRIJAVE ZA 27. RI ROCK FESTIVAL DO SRIJEDE

Svi koje žele sudjelovati na ovogodišnjem Ri rock festivalu mogu se direktno prijaviti u srijedu u 20 sati u MMC Palach, mada je službeni rok za prijave istekao. Do sada se na 27. Ri rock festival, koji će se održati 18. i 19. studenoga u klubu Točka prijavilo dvadesetak grupa iz Rijeke i okolice. Bendovi koji još nisu vratili ispunjene prijavnice neka ih vrate u Dallas shop (Splitska 2a) najkasnije do srijede, napominju organizatori.

Kuriozitet ovogodišnjeg festivala je da se vokal legendarnih Termita Predrag Kraljević Kralj prijavio na najdugovječniji rock festival neafirmiranih bendova, no ovoj put s grupom Telmiti.
– Da, istina je da smo se prijavili za Ri rock, iako smo nešto stariji od ostalih grupa, kazao je jučer Predrag Kraljević Kralj koji će u grupi Telmiti nastupiti s Tonijem Ožboltom i Ivanom Munitićem.

Objavljeno 25.10.2005.

Vremeplov

Volim ”male” ljude i smatram da nikada ne treba ljude razlikovati prema tome tko što radi. Jednom sam se usred noći našao na pljusku sam s neispravnim autom. I odjednom su se stvorili djelatnici riječke Čistoće i pomogli mi odgurati auto. Nemojte nikada razlikovati ljude s obzirom na znanje ili titulu jer svi smo mi - samo ljudi.
Ljubo Kostić, riječki odvjetnik