Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Redovna Skupština Hrvatske glazbene unije

Temeljem čl. 41 Statuta Hrvatske glazbene unije (”redovna Skupština HGU održava se jednom u dvije godine, a izborna svake četiri godine”) Upravni odbor HGU sazvao je 9. Skupštinu Hrvatske glazbene unije (izbornu) koja će se održati u ponedjeljak, 20. ožujka 2006. s početkom u 12 sati u dvorani ”Globus”, Dubrovačka avenija 15, 10000 Zagreb.

Sukladno Statutu HGU, te broju članova podružnica Izvršni odbori Podružnica imenovati će sukladno broju redovnih članova - delegate s pravom glasovanja na Skupštini, dok ostali članovi HGU mogu sudjelovati na Skupštini, ali bez prava glasovanja.

Temeljem prijedloga novog statuta HGU predlaže se osnivanje Glavnog odbora i Predsjedništva HGU. Za glavni odbor među predloženima iz Rijeke su Henry Radanović, Elvis Stanić i Damir Urban na listu glasovanja, a od strane podružnica HGU Igor Karlić, Iva Močibob (E.N.I.) i Zoran Prodanović-Prlja (Let 3).

Glavni odbor čini 20 članova (15 imenovanih i 5 izabranih + predsjednik HGU izabran na Skupštini). Predsjedništvo čine Predsjednik HGU izabran na Skupštini, član koji sa liste za glasovanje dobije najveći broj glasova ujedno postaje predsjednik Predsjedništva dok se iz redova Glavnog odbora biraju se još tri dopredsjednika.

Objavljeno 20.03.2006.

Vremeplov

Ratovi su uvijek započinjali zbog religija.
Glenn Danzig