Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

RETRO JE IN?

Nostalgija za zvukom 70-ih i 80-ih nakon Mirkovićevog filma ”Sretno dijete” rezultirala je novom emisijom Retromanija koja uskoro kreće s emitiranjem na RTL televiziji.
Snimanje prve emisije koja će biti prikazana u petak, 29. travnja već je izazvalo veliko zanimanje medija. Voditelj emisije Šajeta ugostio je negdašnje velike zvijezde glazbe i filma sprostora bivše Jugoslavije, Nove fosile i Slavka Štimca. Novi fosili su upravo zbog publike željne njihovih velikih hitova odlučili ponovo u staroj postavi krenuti na hrvatsku turneju. Kako je fonoteka Croatia Records pravo bogatstvo glazbenih poslatica iz razdoblja 70.-ih i 80.-ih, prvi CD ”Retromanija” pojavit će se već na tržištu do kraja tjedna. Na albumima ”Retromanija” nalaze se rock, pop i zabavne pjesme koja obuhvaćaju period od 1975. - 1985 g. i za sad ih je planirano šest. Prvi album sadrži pjesme grupa Bijelo dugme, Azre, Idola, Filma, Denis & Denis, Stijena, Srebrnih krila, Olivera, Zdravka Čolića, Zrinka Tutića i ostalih, a nabavljiv je na kioscima Tiska.

Objavljeno 28.04.2005.

Vremeplov

Uvijek sam znao da će me gledanje unatrag na moje suze nasmijati, ali nisam znao da će me gledanje unatrag na moj smijeh rasplakati…
Cat Stevens