Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Riječka premijera filma Vis-à-Vis u Art-kinu

Riječka premijera filma Vis-à-Vis u Art-kinuSvečana riječka premijera održat će se u srijedu, 05.03. s početkom u 20:00. Nakon projekcije filma publici će se predstaviti i glavni glumac Janko Popović Volarić te producent Danijel Pek i snimatelj Damir Kudin.

Redatelj priprema novi film. Poznati glumac kojeg želi za ulogu oca kritizira kvalitetu scenarija i izbor glumca za ulogu sina. Redatelj zove glumca koji će tumačiti sina na otok Vis da bi radili na scenariju i njegovoj ulozi te da bi se uvjerio kako je donio ispravnu odluku oko glumačkog odabira. Zbog izolacije s kojom su na otoku suočeni tijekom zime, njih dvojica su neočekivano osuđeni uhvatiti se u koštac s vlastitim frustracijama koje se pritom na čudan način konstantno isprepliću s radnjom filma.

’Vis-à-Vis’ je režirao Nevio Marasović dok scenarij, uz Marasovića, potpisuju i glavni glumci Rakan Rushaidat i Janko Popović Volarić. U ostalim se ulogama pojavljuju i Darija Lorenci te Krešimir Mikić. Produkciju potpisuje Antitalent Produkcija, Copycat produkcija.

’Vis-à-Vis’ je na redovnom repertoaru Art-kina od 07. do 09. te 13. do 15.03.

Objavljeno 04.03.2014.

Vremeplov

Amerika me je naučila da se vratim na bazične vrijednosti rada. Osjećao sam da mogu pobijediti situaciju u koju sam stavljen, a na primarnom nivou osjećao sam da mogu razumjeti sve te ljude koji su bili radnici, čistači i dostavljači i da ih mogu gledati kao sebi ravne. Kada sam počeo dobivati redateljske poslove u serijama i na filmu, Amerika je osvijestila u meni ono što je tamo usko povezano, a to su vrijeme i novac.
Goran Gajić, redatelj