Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Riječki Klaus pobjednik 12. Art & Music festivala

Sve popularniji riječki bend Klaus u subotu navečer ostvario je pobjedu u samom finalu 12. izdanja Art & Music festivala što se tradicionalno održava u Puli. Glazbeni projekt Nore Turato u finalu festivala osvojio je više glasova od konkurentskih skupina Stuttgart Online i ŽeneKese i time donio pobjedu koja je nemalo iznenadila mlađahne, no neporecivo kvalitetne pobjednike manifestacije. Ovo je već drugi riječki bend koji je u posljednje tri godine održavanja festivala odnio prvo mjesto poznatog hrvatskog glazbenog događanja - osim Klausa na Art&Musicu prije dvije godine pobjednici su bili također naši sugrađani One Piece Puzzle.

Pjesme ”Tvoj sindrom”, ”Čekamo mir”, ”Flomasterom po platnu” i ”Protiv neugode” odsvirane u već prepoznatljivom stilu donijele su pobjedu vokalistici, basistici i aranžeru njihovih pjesama - Nori Turato - te gitaristi Bernardu Blaškoviću (Ishiatz, Klaus). Većinu spomenutih skladbi možete pronaći, poslušati i downloadati na MySpace stranicama Klausa.

Iako je okupljena publika u pulskom Povijesnom muzeju Istre - Museo storico dell’Istria favorizirala zvijezde događanja TBF, Pankrte, The Chweger i Messerschmith, nauštrb zaslužene podrške mladim nadama festivala i londonskih gostiju Metro Riots, značaj pobjede Klausa nije nimalo umanjen. Dapače, već je plasman u finale bio uspjeh za Klaus, a pobjeda je bila ”samo” potvrda velikog talenta i originalnosti novog velikog domaćeg benda koji - gle čuda, dolazi iz glazbeno sve nemirnije Rijeke.

Objavljeno 05.05.2008.

Vremeplov

Još od 1980. i 1981. su mi izmišljali izjave. Pola stvari je bilo izmišljeno i onda digneš ruke od toga. Ne želim više ništa objašnjavati…
Branimir Johnny Štulić