Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

”Sit Down Comedy & Tragedy Show” by Kruno Levačić

”Sit Down Comedy & Tragedy Show” by Kruno Levačić”Sit Down Comedy & Tragedy Show” Krune Levačića je: a) humorističan i sarkastično nadrealistično-fentazmagorički skup interpretacija svijeta koji nas okružuje; b) literarna večer ozbiljne i humoristične poezije i proze s ponekim zalutalim gastronomskim savjetom; c) monodrama s nekoliko popularnih fiktivnih likova; d) glazbena burleska koja se povremeno sklanja pod krilo ozbiljnosti i e) nešto drugo.

To ni u kojem slučaju nije klasični stand up, već malo otvorenija forma u kojoj sudjeluju Kruno Levačić – zadužen za konferansu, poeziju, scenske efekte, propagandu, ples, izvikivanje parola, smiješno pjevanje, bubnjeve i udaraljke; Uroš Rakovec – zadužen za bohemski image, elegantni stas, gitare na akustični i električni pogon, kompjuter, pjevanje itd i Žiga Golob – zadužen za poeziju, poliglotstvo, kontrabas, tijelo sportaša, ”the voice”, pjevanje i glumu.

I na kraju jedna mala poruka potencijalnom posjetitelju: ’’Budite svjedokom ove povijesne predstave koja će sigurno oduševiti sve one koji nakon nje osjete zadovoljstvo i još sigurnije iziritirati svakog tko pola toga ne bude u stanju shvatiti!’’ (Kruno Levačić)

”Sit Down Comedy & Tragedy Show” by Kruno Levačić održat će se na Trsatskoj gradini 02. rujna s početkom u 20:30. Ulaznice se mogu kupiti po slijedećim cijenama: 50 kn (parter) i 70 kn (terasa)

Objavljeno 01.09.2009.

Vremeplov

Odlaskom u Pariz sam prekinuo dosta automatskih nizova stvari, doveo u pitanje dosta toga što mi se činilo samo po sebi razumljivim i našao se u situacijama koje me, da sam ostao, ne bi zadesile.
Darko Rundek, intervju za RiRock.com