Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

’Škola u kinu’ za kraj školske godine

’Škola u kinu’ za kraj školske godineKraj svibnja i početak lipnja donosi pet animiranih filmova za organizirane posjete riječkih osnovnih škola...

Art-kino nastavlja sa svojim programom ’Škola u kinu’, odnosno s održavanjem jutarnjih projekcija za riječke osnovne škole. Kraj školske godine školarci će provesti uz suvremene animirane filmove.

Proljetni dio programa započeo je u utorak, 20. svibnja animiranim filmom «Avanture gospodina Peabodyja i Shermana» kojeg je pogledalo 200-tinjak osnovnoškolaca.

U programu ’Škola u kinu’ naći će se i francuski animirani filmovi ’Kérity, kuća bajki’ i ’Ernest i Celestina’ te američke filmske uspješnice ’Rio 2’ i ’Lego film’.

’Kérity, kuća bajki’, pobjednik 21. Animafesta Zagreb, donosi priču o staroj biblioteci punoj knjiga i likova koji naglo oživljavaju i donose zabavu jednom dječaku. ’Ernest i Celestina’ neobična je priča o prijateljstvu mišice i medvjeda te o društvenoj (ne)prihvaćenosti takvog zajedništva.
’Rio 2’ nastavak je nezaboravnog hita iz 2011. godine u još luđoj i veselijoj avanturi već poznatih papiga. ’Lego: film’ prati Emmeta, običnu i potpuno prosječnu LEGO figuricu koji uvijek poštuje pravila, a zabunom završava kao dio družine koja se bori protiv zlog tiranina...

’Avanture gospodina Peabodyja i Shermana’ edukativni je crtić koji uz pomoć simpatičnih likova i zanimljive priče na zabavan način predstavljaju djeci najvažnije povijesne ličnosti i događaje.

Program ’Škola u kinu’, od 20. svibnja do 13. lipnja, okupit će oko 2000 riječkih školaraca kroz desetak organiziranih projekcija. Ulaz je slobodan uz prethodnu najavu nastavnika.

Jesen će u Art-kino, uz program ’Škola u kinu’, donijeti i reviju dječjih filmova te radionice za najmlađe, među kojima i radionicu filmskih plakata.

Objavljeno 21.05.2014.

Vremeplov

Stvarno ne znam ništa o glazbi.
Elvis Presley