Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

SV. VID

Uz zvuke Gradske glazbe Trsat i crkvena zvona Katedrale sv. Vida, jučer točno u 18 sati iz riječke prvostolnice iznešena je zastava sv. Vida, što je označilo početak programa obilježavanja blagdana sv. Vida, zaštitnika Grada Rijeke, koji se ove godine obilježava jubilarni, petnaesti put za redom. Tijekom večeri, u organizaciji riječkog ogranka Hrvatske glazbene unije i Kluba Točka, u poznatom riječkom okupljalištu mladih održan je koncert ”Rock za Ri”, u kojem su nastupili riječki demo bendovi i gosti iz Osijeka i Pule.
Na dan Sv.Vida nije naodmet reći da je riječka glazbena scena, kao najpoznatiji riječki zaštitni znak, pojam koji nije potrebno posebno objašnjavati, a da nije riječ o fenomenu koji priziva neke prošle dane, riječki su glazbenici (Rivers, Atmospheric, Urban & 4, posthumno Laufer, Vava, Crooks & Straights) u pola godine dali jasno do znanja ponudivši pregršt novih albuma. Najnoviji je onaj grupe Grad koji se početkom ovoga mjeseca pojavio u trgovinama, a kojim ova grupa obilježava 20. obljetnicu svoga postojanja. Tomu treba pribrojiti i izdanja nove riječke nezavisne etikete ”Izdali smo metal”, kao i prvijenac grupe Sulud III za zagrebačkog nezavisnog izdavača ”Slušaj najglasnije”.

Objavljeno 13.06.2005.

Vremeplov

Umjetnik može utjecati na živote drugih. Može se potruditi i sam istražiti neke stvari i podijeliti ono što je saznao s drugima. Može jednostavno biti primjer drugima, a smatram da je to i najbolji način…
Moby