Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Tajči Čekada predstavlja ”Vrstu” uz skupinu ”Riječke pičke”

Avangardna modna revija ”Vrsta” riječke modne dizajnerice Tajči Čekada održati će se u sklopu Op.Art festivala u nedjelju, 28.05.2006. (Monokini, Opatija). Kolekcija se sastoji od deset modela. Naziv kolekcije je ”Vrsta”. Izrađeni su pretežno od materijala bijeli keper u kombinaciji sa crvenim i bijelim pamučnim tkaninama. Dio modela je ručno oslikan dok su one monumentalnije postavljene plastičnim folijama i pojačane metalnim konstrukcijama koje daju kruti oblik samim modelima.

Modna dizajnerica Tajči Čekada, rođena u Rijeci, živi i radi u Rijeci.Učesnik mnogobrojnih modnih manifestacija kao dizajner uglavnom avangardnih kolekcija. Ove kolekcije često predstavlja i na samostalnim revijama u suradnji sa umjetnicima koji u svom radu koriste drugačiji način komunikacije ( glazba,performing art, ples, film i drugo). Ovim modnim događanjem javnosti se predstavljaju avangardni hrvatski modni dizajneri.

U nedjelju 28.05.2006., 22 sata u kavana Monokini biti će predstavljen i glazbeno scenski performans vokalno lokalno glazbeno scenska i modno osviještene skupine Riječke pičke”. ”R.P.” su nastale kao ogranak Leta 3, a djeluju i samostalno. Prestavljaju se uvijek u najboljem izdanju.

Po vlastitim iskazima skupinu čine:
Martina Vrbos: pjevačica, tv voditeljica, interpretatorica, performer, velika glumica, sss na birou, cura gastarbajtera.
Tajči Čekada: modna dizajnerica, švelja, modelar, performer, dipl. ekonomist, cura od Čarlija iz Palacha.
Jelena Germuth: unuka SS oficira, apsolvent ALU Rijeka, performer, koreograf bande ”R.P.”, sve više sliči na djeda, cura Mrleta iz Leta 3.
Petra Vrtodušić: otočanka s otoka Raba, studentica hotelijerstva, performer, majstor kuhinje, agroturističar, cura od Baldota.
Andrea Knežević: apsolvent ALU Rijeka, produktivka, performer, sliči na Didi iz Dextera, dekoraterka interijera, cura od Stanka Petka iz Ploča.
Sandra Žuvela: arhitekt, performer, vesela od jutra, cura tipa iz Zagreba.
Miljana Linta-Jaje: djelatnica diskografskih kuća i koncertnih agencija, radi za Simona Dejhallu ali mu nije cura, najsmješnija je od svih.

Objavljeno 23.05.2006.

Vremeplov

U svakom razgovoru vrlo sam iskrena i otvorena, stojim iza svojih stavova.
Marina Perazić