Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Tajči Čekada predstavlja ”Vrstu” uz skupinu ”Riječke pičke”

Avangardna modna revija ”Vrsta” riječke modne dizajnerice Tajči Čekada održati će se u sklopu Op.Art festivala u nedjelju, 28.05.2006. (Monokini, Opatija). Kolekcija se sastoji od deset modela. Naziv kolekcije je ”Vrsta”. Izrađeni su pretežno od materijala bijeli keper u kombinaciji sa crvenim i bijelim pamučnim tkaninama. Dio modela je ručno oslikan dok su one monumentalnije postavljene plastičnim folijama i pojačane metalnim konstrukcijama koje daju kruti oblik samim modelima.

Modna dizajnerica Tajči Čekada, rođena u Rijeci, živi i radi u Rijeci.Učesnik mnogobrojnih modnih manifestacija kao dizajner uglavnom avangardnih kolekcija. Ove kolekcije često predstavlja i na samostalnim revijama u suradnji sa umjetnicima koji u svom radu koriste drugačiji način komunikacije ( glazba,performing art, ples, film i drugo). Ovim modnim događanjem javnosti se predstavljaju avangardni hrvatski modni dizajneri.

U nedjelju 28.05.2006., 22 sata u kavana Monokini biti će predstavljen i glazbeno scenski performans vokalno lokalno glazbeno scenska i modno osviještene skupine Riječke pičke”. ”R.P.” su nastale kao ogranak Leta 3, a djeluju i samostalno. Prestavljaju se uvijek u najboljem izdanju.

Po vlastitim iskazima skupinu čine:
Martina Vrbos: pjevačica, tv voditeljica, interpretatorica, performer, velika glumica, sss na birou, cura gastarbajtera.
Tajči Čekada: modna dizajnerica, švelja, modelar, performer, dipl. ekonomist, cura od Čarlija iz Palacha.
Jelena Germuth: unuka SS oficira, apsolvent ALU Rijeka, performer, koreograf bande ”R.P.”, sve više sliči na djeda, cura Mrleta iz Leta 3.
Petra Vrtodušić: otočanka s otoka Raba, studentica hotelijerstva, performer, majstor kuhinje, agroturističar, cura od Baldota.
Andrea Knežević: apsolvent ALU Rijeka, produktivka, performer, sliči na Didi iz Dextera, dekoraterka interijera, cura od Stanka Petka iz Ploča.
Sandra Žuvela: arhitekt, performer, vesela od jutra, cura tipa iz Zagreba.
Miljana Linta-Jaje: djelatnica diskografskih kuća i koncertnih agencija, radi za Simona Dejhallu ali mu nije cura, najsmješnija je od svih.

Objavljeno 23.05.2006.

Vremeplov

Nismo mogli naći ni izdavače ni managere kojima je bilo stalo do nas, nije bilo ni puno bendova koji su htjeli svirati s nama, ali smo bili stalno na turnejama, bez obzira na vrlo malo novaca i nekako se uspjeli probiti.
Billy Gould (Faith No More)