Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Bambi Molesters u sklopu Ljeta na Gradini

The Bambi Molesters u sklopu Ljeta na GradiniKoncert sisačke instrumentalno surf-rock skupine međunarodnoga ugleda The Bambi Molesters najavljen je za 02.09.2010. na trsatskoj Gradini.

Bambi Molestersi osnovani su 1995. godine u Sisku, te od svog početka sviraju starinski surf-rock iz 60-ih godina u suvremenom obliku čime uspješno grade domaću ali i stranu glazbenu karijeru.

Najveći uspjeh doživljavaju nakon što ih američka grupa REM poziva na svoju europsku turneju kao tzv. „opening band“ te mnogi smatraju da su Molestersi, u svjetskim razmjerima, uz slovenski Laibach, vjerojatno najpoznatiji rock bend s ovih prostora.

Ovaj jedinstveni bend čine Lada Furlan Zaborac (bas gitara), Hrvoje Zaborac (bubanj), Dalibor Pavičić i Dinko Tomljanović (gitara).

Molestersi su dosad izdali osam albuma, a posljednji, „As the Dark Wave Swells“, koji je producirao Chris Eckman, već sada konkurira za naslov najboljeg ovogodišnjeg glazbenog ostvarenja u Hrvatskoj.


Objavljeno 27.08.2010.

Vremeplov

Da li slušam radio? Ja liježem u 6 ujutro i budim se u 3 popodne. Onda idem u studio, sačekam dečke i udahnem svjež zrak ponovo tek u 6 ujutru kada ih otpratim do kapije. Ja nemam vremena za slušanje radija i ne vjerujem da time mnogo gubim.
Frank Zappa