Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Bambi Molesters u sklopu Ljeta na Gradini

The Bambi Molesters u sklopu Ljeta na GradiniKoncert sisačke instrumentalno surf-rock skupine međunarodnoga ugleda The Bambi Molesters najavljen je za 02.09.2010. na trsatskoj Gradini.

Bambi Molestersi osnovani su 1995. godine u Sisku, te od svog početka sviraju starinski surf-rock iz 60-ih godina u suvremenom obliku čime uspješno grade domaću ali i stranu glazbenu karijeru.

Najveći uspjeh doživljavaju nakon što ih američka grupa REM poziva na svoju europsku turneju kao tzv. „opening band“ te mnogi smatraju da su Molestersi, u svjetskim razmjerima, uz slovenski Laibach, vjerojatno najpoznatiji rock bend s ovih prostora.

Ovaj jedinstveni bend čine Lada Furlan Zaborac (bas gitara), Hrvoje Zaborac (bubanj), Dalibor Pavičić i Dinko Tomljanović (gitara).

Molestersi su dosad izdali osam albuma, a posljednji, „As the Dark Wave Swells“, koji je producirao Chris Eckman, već sada konkurira za naslov najboljeg ovogodišnjeg glazbenog ostvarenja u Hrvatskoj.


Objavljeno 27.08.2010.

Vremeplov

Čovjek mora znati svoje granice. Ja ne znam koje su vaše granice. Sa dvanaest godina sam shvatio koje su moje. Shvatio sam da nema previše granica ako radim po svom.
Johnny Cash