Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

VATRA U RIJECI

U Rijeci u River pubu 3.9. subotnji koncert će održati virovitička grupa Vatra. Nakon uspješne akcije u suradnji s brandom Control kojom je bend Vatra promovirao korištenje kondoma kao zaštite, bend se poslije zasluženog godišnjeg odmora vraća live svirkama.

Grupu Vatra čine: Irena Celio-Cega – back vokal, klavijatura, Ivan Dečak – lead vokal, ritam gitara, Robert Kelemen – solo gitara, Boris Gudlin – bas gitara, Mario Robert Kasumović – bubanj.

Njihov drugi album ”Anđeo s greškom” grupa je stvarala na otoku Krku gdje su u ugodnoj atmosferi živjeli zajedno kao obitelj više od 2 mjeseca. Sam naziv albuma postaje više upečatljiv nakon što im se dan prije završetka snimanja, fatalnom greškom u kompjutoru, sav trud jednostavno izbrisao. No, album je ipak stvoren i izašao je 2002. za diskografsku kuću Dallas Records, i osvojio Crnog mačka, hrvatsku nagradu rock kritičara za produkciju.

Grupa Vatra koncertno je izuzetno aktivna od svojih početaka, a nakon drugog albuma odradili su izuzetno uspješnu solo turneju u Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini, s preko 80 koncertnih nastupa. Glazbeni izričaj Vatre urbani je rock’n’roll kojim se grupa obraća širokom krugu publike, ali prvenstveno mlađoj generaciji, koja ujedno čini većinu posjetitelja na njihovim koncertima.

Objavljeno 02.09.2005.

Vremeplov

Ako me uistinu zanima to što stvaram, zanimat će i druge ljude.
John Cale