Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Zaplešite uz St!llness

Zaplešite uz St!llnessU sklopu svoje mini turneje najavljene na MTV-u, fantastična hip-hop skupina St!llness stiže u petak 29.10. rasplesati Vaše umorne noge jedinstvenom kombinacijom reggae, jungle, drum’n’bass ritmova i žestokih riffova, te odagnati dosadno sivilo svakodnevnice neodoljivim ljubavnim i optimističnim pjesmama.

Ovaj eksplozivni koktel diči se i izvrsnim angažiranim tekstovima političke i socijalne tematike iliti, kako bi dečki iz St!llnessa rekli, tekstovima protiv globalnog zatupljivanja.

Sve navedeno se odlično slaže uz povod ove koncertne bombe, a to je promocija ”Smart Shopa” u Rijeci, čijim je otvaranjem urbana alternativna subkultura sklona opuštanju finim biljnim mješavinama dobila svoju malu oazu u konzervativnoj hrvatskoj pustinji.

Prije i nakon koncerta Stereo će se gibati u Zion noiZ ritmovima: prije u reggae i dub varijanti, a poslije sve prelazi u jungle-drum’n’bass ludnicu!

Početak koncertau 23:00.

Cijena ulaznice 40 kn, svim kupcima u Smart Shopu besplatno.

Objavljeno 28.10.2010.

Vremeplov

Imao sam sreću što sam puno bio uz svoju djecu. Pretpostavljam da sam mogao nastaviti raditi, ali dobio sam ih sa 47 godina. Imate samo jednu priliku za vidjeti razvoj svoje djece. Izabrao sam raditi od kuće kako bih ih mogao gledati.
Bob Seger