Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Adastra Nad Urom!

Adastra Nad Urom!Subotu 28.02. u Rijeci je rezervirana za veliko otvorenje novog koncertnog prostora u unutarnjem dijelu Caffe bara Nad Urom, te nastup zagrebačkog benda Adastra.

Od ožujka će se većina svirki preseliti u veliki unutarnji dio našeg Caffe bara, iako će naravno i vanjski dio te terasa s jednim od najljepših pogleda u gradu i dalje biti u funkciji.

A za otvaranje ovog novog prostora voditelji su odlučili pozvati upravo Adastra, bend dobro znan riječkoj publici, a čiji je nedavno planirani nastup u Rijeci nesretno otkazan.

Adastra je zagrebački sastav osnovan 2005.g., bend sa dva vrlo uspješna albuma iza sebe, album ”Adastra” iz 2007.g. te album ”Surovi grade”, objavljen 2011.g. za Croatiu Records koji se je, odmah nakon izlaska, našao na prvom mjestu top liste najprodavanijih albuma u Hrvatskoj! Singlovi „Nabujala rijeka“, ”Surovi grade” te ”Samo igra” iz 2012.g. osvajale su visoke pozicije na ljestvicama većine hrvatskih radio i televizijskih postaja, a u emisiji Turky party Adastru su proglasili grupom godine. Svoje albume Adastra je promovirala diljem Hrvatske, te je do danas održala više od 300 koncerata.

Adastrina pjesma „Nabujala rijeka“ prevedena je na engleski te je pod nazivom ”Nina” objavljena na kompilaciji Radio Expressa iz Los Angelesa na kojoj se nalaze najnoviji singlovi poznatih svjetskih izvođača.

Ova kompilacija poslana je radijskim postajama diljem svijeta u više od 80 zemalja. 2008. godine objavili su pjesmu „Surovi grade“ posvećenu 17-godišnjem Luki Ritzu kojeg su vršnjaci pretukli u lipnju 2008. i koji je od posljedica napada par dana kasnije preminuo. Pjesma je postala himna borbe protiv nasilja među mladima.

Potaknuti valom nasilja među mladima diljem Hrvatske pokrenuta je akcija „Svačije je pravo živjeti“ (koja se sad zove „Nije svejedno“) čiji je inicijator pjevač Adastre Jerko Marić.

Kao predrgrupa nastupiti će odlični riječki funk-rock bend Brudafunk koji svojom postavom vrhunskih iskusnih glazbenika i svojim veselim funky ritmom dobro poznatih hitova pokreću čak i one uštogljene i najupornije ne-plesače.

Ulaz će se naplaćivati 20kn te će se karte u pretprodaji moći kupiti na šanku Caffe bara Nad Urom.

Broj ulaznica je ograničen.

Objavljeno 26.02.2015.

Vremeplov

O marketingu i diplomci ekonomskog faksa malo znaju jer Rvacka je praksa drugačija od svega što su mnogi cijenjeni dr. i prof. Oec. i marketinga napisali u udžbenicima.
Anđelo Jurkas, glazbeni kritičar