Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Angažirana hardcore punk veselica u Palachu!

Angažirana hardcore punk veselica u Palachu!Udruga Škatula, u ponedjeljak 29.12.2014. u u prostoru O.K.C. Palach predstavlja prvi puta u Rijeci Aktivnu Propagandu. Koncert počinje u 21:00.

Od svojih skvoterskih početaka u AC Molotov-u kada je lirička borba bivala inspiracijom za stvarni revolt te sudjelovanja na različitim demosima tijekom 2000’-tih, Aktivna Propaganda (Ljubljana/Kranj) je sve više postajala kultnim bendom na području balkana, ali i šire.

Stalne svirke na hardkor pank festivalima, textovi koji su secirali surovost kapitalizma, društveni angažman i dakako DIY etika benda čiji se refreni o smrti države pjevaju od Ljubljane do Atene.

Đornata - Iako su logo ukrali od starih glu snifera Disorder, ovaj sjajni trojac prži totalni old skul raw punk u novom duhu. Ovoga puta na bubnju im se pridružuje bubnajr legendarnog benda Patareni, čime ova krljava mašina dobiva sasvim novi zamah. Bez ušminkane produkcije, samo dobar stari bijes protiv sustav.

Krik Disneylanda - Postoje još od 1997. ali tek u skorije vrijeme bend svira više no ikad. Kultna grupa starih pankera u novom ruhu.

Ulaz se otvara od 20:00.

Raspored sviranja:
20.00: ulaz
21.00 – 21.30: Krik Disneylanda
21.45 – 22.15: Đornata
22.30 – 23.15: Aktivna Propaganda

Objavljeno 28.12.2014.

Vremeplov

Ne možeš se odreći nečega u što stvarno vjeruješ zbog financijskih razloga. Ako umreš pokraj ceste - neka bude, ali da znaš da si se trudio. Deset minuta na glazbenoj sceni jednako je stotini godina izvan nje.
Robert Plant (Led Zeppelin)